up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Fashy

Fashy

Alle ( Fashy )

Om Fashy

Estableret med et synspunkt om at redefinere badetøj, Fashy er fremstået som et pejlemærke for tidløs elegance i den akvatiske verden. Ved at kombinere mode med funktion, Fashy er blevet synonym med højkvalitets badetøj og tilbehør, der passer til enhver alder og præference. Lad os dykke ned i mærkets rige historie og udforske dens forskellige produkttilbud.
Fashy satte sig for at revolutionere badetøjsindustrien. Med en forpligtelse til at forene stil og komfort på en strømlinet måde, opnåede mærket hurtigt anerkendelse for sine innovative designs og sin dedikation til kvalitet. Fashys rejse har været præget af en uophørlig jagt på excellence, der har ført til skabelsen af et diversificeret udvalg af akvatiske produkter, der imødekommer behovene hos individer i alle aldre. Fashys dedikation til kvalitet, stil og innovation har solidificeret sin position som et foretrukket mærke inden for badetøj og akvatisk tilbehør. Dyk ned i Fashys arv og forøg din svømmeevne med produkter, der står testen af tid.

Dyk ned i tidløs elegance

Fashy´s herre- og dametøjsproduktion er en fejring af sofistikation og funktion. Håndværket af premiummaterialer, disse badedragter prale af en perfekt sammensmeltning af stil og komfort. Mærket forlænger sin dedikation til kvalitet til de små med sin søde og holdbare Fashy børnebadetøjslinje. Designet med levende farver og sjove mønstre, sikrer Fashy, at børnene ikke kun nyder deres tid i vandet, men også gør det med den største sikkerhed og komfort. Se det undervandsverden med klarhed ved hjælp af Fashy svømmebriller. Disse briller giver et tæt fit og krystalklar vision, hvilket gør dem til en nødvendig følgesvend for svømmere på alle niveauer. Designet til både stil og funktion, Fashy svømmehætter er et must-have tilbehør til ivrige svømmere. Disse hætter tilbyder en behagelig og sikker pasform, hvilket sikrer en strømlinet svømmeoplevelse. Sørg for en vandtæt tætning og beskyt dine ører med Fashy svømmeørepropper. Fremstillet af bløde, hypoallergene materialer, disse ørepropper tilbyder komfort uden at gå på kompromis med effektivitet, hvilket gør dem ideelle både for begyndere og erfarne svømmere. Forlæng Fashy oplevelsen ud over vandet med stilfulde flip-flops. Ved at kombinere komfort med mode, Fashy flip-flops er perfekte til en afslappende gåtur ved poolen eller en dag på stranden. Dyk ind i det undervandsværk med tillid ved hjælp af Fashy snorkel. Designet til optimal ydelse, disse snorkeler giver en strømlinet åndedrætsopplevelse. For dem, der er dedikerede til at udvikle deres svømmefærdigheder, tilbyder det et udvalg af Fashy træningudstyr. Fra modstandsbånd til sparkbord, Fashy sikrer, at svømmere kan forbedre deres teknik og styrke på land og i vand.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk