up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Børnetøj svømning

Børnetøj svømning

Find et bredt udvalg af Børnetøj-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Børnetøj

Mærker for Børnetøj

Tips til at vælge svømmetøj til børn

Jakker

Svømmejakker bruges til at bære over svømmetøj. Disse praktiske jakker er lavet af neoprenstof inklusive UPF for solsikkerhed.

Bukser

Svømmebukser er en slags badedragt, der især bruges til svømning. De er normalt lavet af materialer, der er specielt skabt til at være våde og forblive afslappede og hydrodynamiske for ikke at begrænse børnenes kropsbevægelser.

Polo skjorter

Poloskjorterne til svømning er vævede bomuldsskjorter med gevind, der er lavet af ventilerede materialer, der er fremragende til fysiske svømmeaktiviteter som i skolen, hvilket tillader kroppen at cirkulere tilstrækkeligt, når den varmes op. Poloskjorterne, som er bemærket i svømmeaktiviteter rundt om i verden, byder på en raffinement til deres sporty blik, og bevarer tone til og fra svømmeaktiviteterne.

Sweatshirts

Sweatshirtsene er pulloverskjorter med lange ærmer, som svømmerne bruger til at holde sig hyggelige. Det omslutter din krop, såsom en sweater. Dette varme tøj kan give et sporty glimt samt give et slankt look. Svømmetrøjen bruges til at have på, når du skal på badeeventyr om vinteren.

T shirts

Svømme t shirts er skabt til at give dig et skjold mod UV stråler. Som badetøj har svømme t shirts behagelige, gnidningsfri oplægninger for at holde dig afslappet. Svømme t shirtsene plejer at blive tilføjet som standardtøj, hvilket giver dig UPF 50 forsvar i en afslappet pasform. Selvom dette kan give lidt mere vindstød og vandgennemstrømning under svømmesessioner, kan det også være mere afslappet at have på, mens du går på stranden.

Mere om børnetøj:

Mere om børnetøj inkluderer ansigtsmasker og hovedbeklædning. Ansigtsmasken bruges til at holde din mund og næse mod forurening i dine omgivelser. Hovedbeklædningen bruges til at holde dit hoved dækket samt sikre mod varme og kulde. Du kan købe disse varer fra mærker som Speedo , Turbo , Sailfish , Regatta , Head Swimming og Zoggs .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk