up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Damesko svømning

Damesko svømning

Find et bredt udvalg af Damesko-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Damesko

Mærker for Damesko

Typer af aqua sko til kvinder

Aqua sko

Aqua sko til kvinder er en skostil, som især bliver brugt, når man går til vandsport eller aktiviteter relateret til vand. Aqua sko er ideelle til komfort. De mærker, der tilbyder vandsko er Speedo , Arena , TYR , Turbo , Adidas , Head Swimming , og Cressi .
Aqua sko til kvinder er specialiseret fodtøj lavet af materialer, der er vandvenlige, hurtigtørrende og giver en behagelig pasform til forskellige vandaktiviteter. De er typisk konstrueret af materialer som neopren, mesh eller en kombination af begge. Neopren er et almindeligt valg på grund af dets vandbestandighed, fleksibilitet og isoleringsegenskaber.
Hovedformålet med aqua sko er at beskytte dine fødder mod potentielle farer i og omkring vandet. De udgør en barriere mod skarpe genstande, sten, skaller eller andet affald, der kan være til stede på jorden eller under vandet. Aqua sko hjælper også med at forhindre glid og fald ved at tilbyde forbedret trækkraft på våde overflader. Aqua sko har et let og fleksibelt design, der giver mulighed for nem bevægelse og sikrer, at dine fødder ikke tynges ned i vandet. De har ofte et slip on eller snørelukningssystem, der giver en sikker og justerbar pasform. Sålen på aqua sko er typisk lavet af gummi eller et andet skridsikkert materiale. Den er designet med mønstre eller riller, der forbedrer trækkraft og greb på våde overflader, hvilket reducerer risikoen for at glide. Nogle vandsko kan også have drænhuller eller kanaler for at tillade vand at undslippe, hvilket forhindrer vand i at samle sig indeni og forbedrer komforten.

Træsko

Træsko kommer i forskellige stilarter, og de kan bruges under vandsport eller til svømning. Disse træsko er udviklet til nemt at tage af og på, mens de beskytter dine fødder mod fugtproblemer og irritation. Træsko til vand er konstrueret af et meget slidstærkt materiale, så de kan tjene i lang tid.

Klipklapper

Flip flops er en slags fodtøj til at have på afslappet og også i aktiviteter relateret til vand. De er afslappet fodtøj til at bære på strandområdet. Gummi flip flops er et passende alternativ, fordi de er medfødt vandtætte, hvilket gør dem til et åbenlyst valg, når de skal vælge vandsko til kvinder .
Flip flops er en type fodtøj kendetegnet ved deres enkle og åbne design. De består af en flad sål med en Y formet rem, der passerer mellem første og anden tå, og forbinder til siderne af sålen. Flip flops er populære på grund af deres afslappede og nemme at have på, og tilbyder en behagelig og åndbar mulighed for varmt vejr eller afslappede omgivelser.
Sålen på flip flops er typisk lavet af gummi, skum eller andre letvægtsmaterialer. Denne konstruktion giver fleksibilitet og dæmpning, så foden kan bevæge sig frit. Stropperne er ofte lavet af samme materiale som sålen eller kan have ekstra udsmykning som stof, læder eller plastik.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk