up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Dametøj svømning

Dametøj svømning

Find et bredt udvalg af Dametøj-produkter til svømning. Oplev de bedste tilbud hos swiminn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Dametøj

Mærker for Dametøj

Hvordan vælger man dametøj til svømmetræning?

Jakker

Vælg en jakke til svømning lavet af et let, hurtigttørrende og slidstærkt materiale. Se efter stoffer som nylon eller polyester, der giver god vandmodstand og kan modstå hyppig brug i klorbehandlede pools eller åbne vandmiljøer.
Jakken skal have en tætsiddende, men behagelig pasform for at tillade bevægelsesfrihed under svømning. Se efter en jakke, der er specielt designet til svømning eller vandsport. Den skal have et strømlinet design med minimal bulk for at reducere modstanden i vandet. Overvej jakker til svømning med funktioner som en lynlås foran eller justerbare lukninger for at give en sikker pasform og nem af /på funktionalitet.

Bukser

Når det kommer til kvinders bukser til svømmetræning , er der et par forskellige muligheder tilgængelige, hver designet til at give komfort, fleksibilitet og optimal ydeevne i vandet. Her er nogle almindelige typer af damebukser til svømmetræning :

Svømmeleggings ligner almindelige leggings, men er lavet af hurtigttørrende og klorbestandige materialer. De tilbyder fuld dækning og er ideelle til svømmere, der foretrækker mere beskedenhed eller ekstra solbeskyttelse. Svømmeleggings giver fremragende fleksibilitet og giver mulighed for en bred vifte af bevægelser under svømmetræning.
Svømmeshorts er et populært valg til svømmetræning, der tilbyder en balance mellem dækning og bevægelsesfrihed. De er typisk lavet af lette og vandafvisende stoffer, der tørrer hurtigt. Svømmeshorts er designet med en elastisk linning og en løs pasform for at sikre komfort og fleksibilitet under svømning.
Swim capris er en alsidig mulighed for kvinders svømmetræning. De er længere i længden og når typisk midt på læggen eller lige under knæet. Swim capris er lavet af strækbare og hurtigtørrende materialer, der giver mulighed for nem bevægelse ind og ud af vandet. De giver god dækning og kan parres med badetoppe eller rash guards for et komplet svømmeoutfit.
Badetights , også kendt som badeleggings eller svømmetights, ligner badeleggings, men tilbyder en strammere pasform. De er lavet af strækbare og hydrodynamiske materialer, der giver kompression og forbedrer muskelstøtte.

Polo skjorter

En poloshirt bruges også som svømmeudstyr. Poloshirts er normalt kortærmede, men nogle har lange ærmer. Disse poloshirts er lavet ved at bruge det nyeste materiale, der giver mange fordele for svømmerne, såsom at holde dem varme og beskyttede. Den bedste syning giver dem holdbarhed mod pilling og folder. Damepoloshirts til svømmetræning er alsidige og funktionelle beklædningsgenstande, der tilbyder komfort, stil og praktisk. Disse skjorter er specielt designet til svømmere og giver flere fordele under træningssessioner. Damepoloshirts til svømning er typisk lavet af lette, åndbare og hurtigtørrende stoffer som polyester eller en blanding af polyester og spandex. Disse materialer sikrer komfort og giver mulighed for effektiv fugttransport, og holder svømmeren tør og kølig under intens træning.

Sweatshirts

Sweatshirts til svømmetræning er langærmede midi shirts, der bruges af kvindelige svømmere i koldt vejr og er typisk lavet med varmt fleecemateriale. Sweatshirts bruges til deres oprindelige formål som afslappende sportstøj.

T shirts

Kvinders t shirts til svømmetræning er essentielle beklædningsgenstande, der tilbyder komfort, fleksibilitet og ydeevne under svømmetræning. Disse t shirts er specielt designet til svømmere og giver flere fordele. T shirts designet til svømmetræning har en elastisk sammensætning, der giver mulighed for ubegrænset bevægelse i vandet. Stoffet giver fremragende fleksibilitet, hvilket gør det muligt for svømmere at udføre forskellige slag og øvelser uden at føle sig indsnævret. Svømme t shirts til kvinder har typisk en afslappet pasform, der giver mulighed for bevægelsesfrihed. De har ofte et design med rund hals eller V hals og korte ærmer for at lette slid og ventilation. Længden på t shirten kan variere, lige fra hoftelængde til længere styles, der giver ekstra dækning.

Mere om dametøj:
Jo mere om dametøj omfatter ansigtsmasker, undertøj, hovedbeklædning, kjoler og solbriller . Du kan købe disse ting fra disse mærker: Speedo , Arena , Zone3 , Turbo , TYR og Adidas .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk