up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Elektronikk fitness

Elektronikk fitness

Finn et bredt utvalg av Elektronikk-produkter for fitness. Oppdag de beste tilbudene hos traininn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Elektronikk

Merkevarer av Elektronikk

Hvordan velge en aktivitetsmåler?

Hodetelefoner
Hodetelefoner er spesielt designet og optimalisert for bruk under ulike typer treningsaktiviteter, for eksempel sport, løping eller treningsrutiner. Disse hodetelefonene er bygget for å gi en sikker passform, holdbarhet og god lydkvalitet samtidig som de holder seg på plass selv under bevegelse. Her er noen funksjoner du bør vurdere når du ser etter hodetelefoner for trening :

Treningshodetelefoner har ofte funksjoner som ørekroker eller justerbare bånd for å sikre at de holder seg på plass mens du er aktiv. Dette forhindrer at de faller ut eller trenger konstante justeringer.
Siden trening kan være svette aktiviteter, er det viktig å ha hodetelefoner som er svette og vannavstøtende for å forhindre skade og sikre lang levetid.
Trådløse hodetelefoner er generelt mer praktiske for trening siden de eliminerer behovet for ledninger som kan bli viklet seg fast under bevegelse.
Trådløse hodetelefoner bruker vanligvis Bluetooth for å koble til enheten din. Se etter hodetelefoner med stabil og pålitelig Bluetooth tilkobling for å unngå avbrudd under treningen.
Lang batterilevetid er viktig for å sikre at hodetelefonene varer gjennom hele treningsøkten uten å måtte lades opp ofte.
Støyisolering eller støyreduserende funksjoner kan bidra til å blokkere distraksjoner fra omgivelsene, slik at du kan fokusere på treningen.
Mange treningshodetelefoner har innebygde kontroller eller berøringskontroller for å justere volumet, hoppe over spor eller svare på anrop uten å måtte strekke seg etter enheten.
Sørg for at hodetelefonene er kompatible med enhetene dine, enten det er en smarttelefon, nettbrett eller andre lydkilder.
Treningshodetelefoner bør bygges for å tåle slitasje ved aktiv bruk. Se etter holdbare materialer og konstruksjon.
Komfort er nøkkelen, spesielt hvis du planlegger å bruke hodetelefonene i lengre perioder. Noen hodetelefoner kommer med utskiftbare ørepropper eller polstrede bånd for ekstra komfort.
Hvis du planlegger å bruke hodetelefonene mens du er på farten eller under utendørsaktiviteter, bør du vurdere portabilitetsfaktoren. Kompakt og sammenleggbart design kan være praktisk for oppbevaring og reise.

Smarte band
Smarte band som også forstås som velværesporere, er instrumentene for å overvåke og spore treningsrelaterte beregninger som romvandring eller løpetur, kaloriforbruk og i noen tilfeller hjerteslag. Smarte bånd , også kjent som treningsbånd, aktivitetsmålere eller treningsutstyr, er bærbare enheter designet for å overvåke og spore ulike aspekter av en persons fysiske aktivitet, helse og velvære. Disse enhetene kommer vanligvis i form av et armbånd eller armbånd og inneholder sensorer og teknologi for å samle inn data om brukerens bevegelser, hjertefrekvens, søvnmønster og mer.
Smarte band kan overvåke en rekke fysiske aktiviteter, for eksempel skritt tatt, tilbakelagt distanse og forbrente kalorier. De kan gi innsikt i hvor aktiv en person er gjennom dagen.
Mange smarte bånd inkluderer optiske hjertefrekvenssensorer som kontinuerlig eller periodisk overvåker brukerens hjertefrekvens. Disse dataene kan brukes til å spore hvilepuls, hjertefrekvens under treningsøkter og generell kardiovaskulær helse.
Ved å kombinere aktivitetsdata og hjertefrekvensinformasjon, kan smarte bånd estimere antall kalorier som forbrennes under ulike aktiviteter, noe som gir brukerne en bedre forståelse av energiforbruket deres.
Høyere smarte bånd kan ha innebygd GPS eller muligheten til å koble til en smarttelefons GPS for mer nøyaktig sporing av utendørsaktiviteter som løping eller sykling.
Mange smarte bånd er vanntette eller til og med vanntette, slik at brukerne kan bruke dem mens de svømmer eller under vannbaserte aktiviteter.

Stoppeklokker
Stoppeklokker er klokker utviklet for å anslå hvor lang tid som går mellom deaktivering og aktivering. En omfattende digital versjon av en stoppeklokke utviklet for visning på avstand, som på en sportsarena, kalles en stoppet klokke. Ved manuell tidtaking aktiveres og stoppes klokken ved at en person trykker på en knapp. I helt automatisk tid aktiveres både stopp og start automatisk, av detektorer.

Klokker
En smartklokke er en bærbar enhet som kombinerer funksjonene til et tradisjonelt armbåndsur med egenskapene til en digital enhet, for eksempel en smarttelefon eller en treningsmåler. Smartklokker er designet for å gi en rekke funksjoner utover bare å fortelle tiden. De kan koble til smarttelefoner eller andre enheter via Bluetooth eller andre trådløse teknologier for å levere varsler, apper og diverse andre funksjoner direkte til brukerens håndledd.

Mer om elektronikk Mer om elektronikk inkluderer tilbehør, reservedeler, høyttalere, batterier, celler, ladere og sensorer . Du kan kjøpe dem fra disse merkene: Leone1947 , Zycle , Stages Cycling , Gymstick , Softee og Bodytone .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk