Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Elektronik

Elektronik fitness

Hitta ett brett utbud av Elektronik-produkter för fitness. Upptäck de bästa erbjudandena på traininn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Elektronik

Märken i Elektronik

Hur väljer man en aktivitetsspårare?

Hörlurar
Hörlurar är speciellt designade och optimerade för användning under olika typer av träningsaktiviteter, såsom sport, löpning eller träningsrutiner. Dessa hörlurar är byggda för att ge en säker passform, hållbarhet och bra ljudkvalitet samtidigt som de säkerställer att de stannar på plats även under rörelse. Här är några funktioner att tänka på när du letar efter hörlurar för träning :

Träningshörlurar har ofta funktioner som öronkrokar eller justerbara band för att säkerställa att de stannar på plats medan du är aktiv. Detta förhindrar att de faller ur eller behöver ständiga justeringar.
Eftersom träning kan vara svettiga aktiviteter är det viktigt att ha hörlurar som är svett och vattentåliga för att förhindra skador och säkerställa lång livslängd.
Trådlösa hörlurar är i allmänhet mer bekväma för träning eftersom de eliminerar behovet av sladdar som kan trassla in sig eller fastna under rörelse.
Trådlösa hörlurar använder vanligtvis Bluetooth för att ansluta till din enhet. Leta efter hörlurar med stabil och pålitlig Bluetooth anslutning för att undvika avbrott under träningen.
Lång batteritid är viktigt för att dina hörlurar ska hålla under hela träningspasset utan att behöva laddas ofta.
Brusisolering eller brusreducerande funktioner kan hjälpa till att blockera distraktioner från omgivningen, så att du kan fokusera på din träning.
Många träningshörlurar har inline kontroller eller pekkontroller för att justera volymen, hoppa över spår eller svara på samtal utan att behöva sträcka sig efter din enhet.
Se till att hörlurarna är kompatibla med dina enheter, oavsett om det är en smartphone, surfplatta eller andra ljudkällor.
Träningshörlurar bör vara byggda för att tåla slitaget vid aktiv användning. Leta efter hållbara material och konstruktion.
Komfort är nyckeln, speciellt om du planerar att bära hörlurarna under längre perioder. Vissa hörlurar kommer med utbytbara öronspetsar eller vadderade band för extra komfort.
Om du planerar att använda hörlurarna när du är på språng eller under utomhusaktiviteter, överväg portabilitetsfaktorn. Kompakt och vikbar design kan vara bekväm för förvaring och resor.

Smarta band
Smarta band som också uppfattas som wellness trackers, är instrumenten för att övervaka och spåra fitness relaterade mätvärden som rymdpromenader eller löpning, kaloriförbrukning och i vissa fall hjärtslag. Smarta band , även kända som fitnessband, aktivitetsspårare eller träningskläder, är bärbara enheter som är designade för att övervaka och spåra olika aspekter av en persons fysiska aktivitet, hälsa och välbefinnande. Dessa enheter kommer vanligtvis i form av ett armband eller armband och innehåller sensorer och teknik för att samla in data om användarens rörelser, hjärtfrekvens, sömnmönster och mer.
Smarta band kan övervaka en mängd olika fysiska aktiviteter, till exempel tagna steg, tillryggalagd sträcka och förbrända kalorier. De kan ge insikter om hur aktiv en person är under dagen.
Många smarta band inkluderar optiska pulssensorer som kontinuerligt eller periodiskt övervakar bärarens puls. Dessa data kan användas för att spåra vilopuls, hjärtfrekvens under träningspass och generell kardiovaskulär hälsa.
Genom att kombinera aktivitetsdata och pulsinformation kan smarta band uppskatta antalet förbrända kalorier under olika aktiviteter, vilket ger användarna en bättre förståelse för sin energiförbrukning.
Smarta band av högre kvalitet kan ha inbyggd GPS eller möjlighet att ansluta till en smartphones GPS för mer exakt spårning av utomhusaktiviteter som löpning eller cykling.
Många smarta band är vattentäta eller till och med vattentäta, vilket gör att användarna kan bära dem när de simmar eller under vattenbaserade aktiviteter.

Stoppur
Stoppur är klockor som utvecklats för att uppskatta hur lång tid som går mellan avaktivering och aktivering. En omfattande digital version av ett stoppur som utvecklats för visning på avstånd, som på en sportarena, heter en stoppad klocka. Vid manuell tidtagning aktiveras och stoppas klockan genom att en person trycker på en knapp. I helt automatisk tid aktiveras både stopp och start automatiskt, av detektorer.

Klockor
En smartwatch är en bärbar enhet som kombinerar funktionerna hos ett traditionellt armbandsur med funktionerna hos en digital enhet, till exempel en smartphone eller en träningsspårare. Smartwatches är designade för att ge en rad funktioner utöver att bara tala om tiden. De kan ansluta till smartphones eller andra enheter via Bluetooth eller annan trådlös teknik för att leverera meddelanden, appar och olika andra funktioner direkt till användarens handled.

Mer om elektronik Mer om elektronik inkluderar tillbehör, reservdelar, högtalare, batterier, celler, laddare och sensorer . Du kan köpa dem från dessa märken: Leone1947 , Zycle , Stages Cycling , Gymstick , Softee och Bodytone .