up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Elektroniikka fitness

Elektroniikka fitness

Löydä laaja valikoima tuotteita Elektroniikka tuotteita henkilölle fitness. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa traininn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Elektroniikka

n merkit Elektroniikka

Kuinka valita aktiivisuusmittari?

Kuulokkeet
Kuulokkeet on erityisesti suunniteltu ja optimoitu käytettäviksi erityyppisten harjoitusten, kuten urheilun, juoksun tai kuntoilun, aikana. Nämä kuulokkeet on suunniteltu tarjoamaan turvallinen istuvuus, kestävyys ja hyvä äänenlaatu varmistaen samalla, että ne pysyvät paikoillaan jopa liikkeen aikana. Tässä on joitain ominaisuuksia, jotka on otettava huomioon, kun etsit kuulokkeita harjoitteluun :

Harjoittelukuulokkeissa on usein ominaisuuksia, kuten korvakoukut tai säädettävät nauhat, jotta ne pysyvät paikoillaan, kun olet aktiivinen. Tämä estää niitä putoamasta tai tarvitsemasta jatkuvaa säätöä.
Koska harjoittelu voi olla hikoilevaa toimintaa, hien ja vedenkestävät kuulokkeet ovat välttämättömiä vaurioiden estämiseksi ja pitkäikäisyyden varmistamiseksi.
Langattomat kuulokkeet ovat yleensä kätevämpiä harjoitteluun, koska ne poistavat johtojen tarpeen, jotka voivat sotkeutua tai takertua liikkeen aikana.
Langattomat kuulokkeet muodostavat yleensä Bluetoothin yhteyden laitteeseesi. Etsi kuulokkeita vakaalla ja luotettavalla Bluetooth yhteydellä välttääksesi keskeytykset harjoituksen aikana.
Pitkä akunkesto on tärkeää, jotta kuulokkeet kestävät koko harjoittelun ilman jatkuvaa latausta.
Meluneristys tai melua vaimentavat ominaisuudet voivat auttaa estämään häiriötekijät ympäristöstä, jolloin voit keskittyä harjoitteluun.
Monissa harjoituskuulokkeissa on sisäänrakennetut säätimet tai kosketussäätimet äänenvoimakkuuden säätämiseksi, kappaleiden ohittamiseksi tai puheluihin vastaamiseksi ilman, että sinun tarvitsee kurkottaa laitettasi.
Varmista, että kuulokkeet ovat yhteensopivia laitteidesi kanssa, olipa kyseessä sitten älypuhelin, tabletti tai muu äänilähde.
Harjoittelukuulokkeet tulee rakentaa kestämään aktiivisen käytön kulumista. Etsi kestäviä materiaaleja ja rakennetta.
Mukavuus on avainasemassa, varsinkin jos aiot käyttää kuulokkeita pitkiä aikoja. Joissakin kuulokkeissa on vaihdettavat korvapäät tai pehmustetut nauhat mukavuuden lisäämiseksi.
Jos aiot käyttää kuulokkeita liikkeellä ollessasi tai ulkoiluun, ota huomioon siirrettävyystekijä. Kompaktit ja taitettavat mallit voivat olla käteviä säilytykseen ja matkustamiseen.

Älykkäät bändit
Älykkäät bändit, jotka ymmärretään myös hyvinvointiseuraajiksi, ovat välineitä, joilla seurataan ja seurataan kuntoon liittyviä mittareita, kuten avaruuskävelyä tai juoksua, kalorien kulutusta ja joissain tilanteissa sydämenlyöntejä. Älynauhat , jotka tunnetaan myös nimellä kuntonauhat, aktiivisuusmittarit tai puettavat kuntoilulaitteet, ovat puettavia laitteita, jotka on suunniteltu seuraamaan ja seuraamaan ihmisen fyysistä aktiivisuutta, terveyttä ja hyvinvointia. Nämä laitteet ovat tyypillisesti rannekkeina tai rannekoruina, ja niissä on antureita ja teknologiaa keräämään tietoja käyttäjän liikkeistä, sykkeestä, unirytmistä ja muusta.
Älynauhat voivat seurata erilaisia fyysisiä aktiviteetteja, kuten otettuja askelia, kuljettua matkaa ja poltettuja kaloreita. Ne voivat antaa näkemyksiä siitä, kuinka aktiivinen henkilö on koko päivän.
Monet älynauhat sisältävät optisia sykeantureita, jotka tarkkailevat jatkuvasti tai ajoittain käyttäjän sykettä. Näitä tietoja voidaan käyttää leposykkeen, harjoittelun aikana tapahtuvan sykkeen ja yleisen sydän ja verisuoniterveyden seurantaan.
Yhdistämällä aktiivisuustiedot ja syketiedot älynauhat voivat arvioida eri toimintojen aikana poltettujen kalorien määrän, mikä antaa käyttäjille paremman käsityksen energiankulutuksestaan.
Huippuluokan älypuhelimissa voi olla sisäänrakennettu GPS tai kyky muodostaa yhteys älypuhelimen GPS:ään, jotta ulkoaktiviteetit, kuten juoksu tai pyöräily, voidaan seurata tarkemmin.
Monet älynauhat ovat veden tai jopa vedenpitäviä, joten käyttäjät voivat käyttää niitä uidessa tai vesipohjaisissa aktiviteetteissa.

Sekuntikellot
Sekuntikellot ovat kelloja, jotka on kehitetty arvioimaan aikaa, joka kuluu niiden deaktivoinnin ja aktivoinnin välillä. Laaja digitaalinen versio sekuntikellosta , joka on kehitetty katsomaan kaukaa, kuten urheiluareenalla, on nimeltään pysäytetty kello. Manuaalisessa ajastuksessa kello aktivoidaan ja pysäytetään, kun henkilö painaa painiketta. Täysin automaattisessa ajassa sekä pysäytys että käynnistys aktivoituvat automaattisesti tunnistimien avulla.

Kellot
Älykello on puettava laite, jossa yhdistyvät perinteisen rannekellon ominaisuudet digitaalisen laitteen, kuten älypuhelimen tai kuntoseurantalaitteen, ominaisuuksiin. Älykellot on suunniteltu tarjoamaan erilaisia toimintoja pelkän ajan ilmaisemisen lisäksi. Ne voivat muodostaa yhteyden älypuhelimiin tai muihin laitteisiin Bluetoothin tai muiden langattomien tekniikoiden kautta toimittaakseen ilmoituksia, sovelluksia ja monia muita ominaisuuksia suoraan käyttäjän ranteeseen.

Lisää elektroniikasta Lisää elektroniikasta ovat lisävarusteet, varaosat, kaiuttimet, akut, kennot, laturit ja anturit . Voit ostaa niitä näiltä merkeiltä: Leone1947 , Zycle , Stages Cycling , Gymstick , Softee ja Bodytone .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje