Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Kuntoilulaitteet

Kuntoilulaitteet

Löydä laaja valikoima tuotteita Kuntoilulaitteet tuotteita henkilölle fitness. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa traininn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Fitnessvälineet

n merkit Fitnessvälineet

Kuinka valita oikeat kuntoiluvälineet?

Saldo

Tasapainoharjoituslaite , joka tunnetaan myös nimellä tasapainoharjoitteluväline tai laite, on väline, joka on suunniteltu parantamaan vakautta, koordinaatiota ja proprioseptiota tietoisuutta kehon asennosta haastamalla tasapainosi ja tasapainosi. Näitä harjoituksia käytetään usein parantamaan ydinvoimaa, ehkäisemään vammoja, auttamaan kuntoutuksessa ja parantamaan yleistä toiminnallista kuntoa. Tasapainoharjoituksia on eri muodoissa, joista jokainen kohdistuu tasapainoharjoittelun eri puoliin. Tässä on joitain yleisiä tyyppejä:

Tasapainolaudat : Nämä ovat litteitä lautoja, jotka on asennettu tukipisteeseen, ja ne edellyttävät seisomista tai harjoitusten suorittamista säilyttäen samalla vakauden. Niissä voi olla yksi kääntöpiste tai useita eri vaikeusasteita varten.
Vaappulaudat : Samoin kuin tasapainolaudoissa, vaappulaudoissa on epävakaa, pyöristetty pohja, joka lisää liikkeihisi arvaamattomuutta. Ne aktivoivat ydinlihaksia ja auttavat parantamaan tasapainoreaktioita.
Tasapainolevyt : Nämä puhallettavat levyt, jotka on usein valmistettu kumista tai PVC:stä, voidaan asettaa maahan. Voit seistä, istua, polvistua tai suorittaa harjoituksia niillä haastaaksesi tasapainosi.
Bosu pallot : Bosu pallo on puolipallomainen alusta, jossa on tasainen pohja. Sitä voidaan käyttää litteä puoli ylöspäin tai alaspäin tarjoten erilaisia harjoituksia, jotka tähtäävät tasapainoon, vakauteen ja voimaan.
Vakauspallot : Vaikka vakauspalloja käytetään ensisijaisesti ydinharjoitteluun, niitä voidaan käyttää myös tasapainoharjoituksiin suorittamalla liikkeitä epävakaalla pinnalla.
Vaahtorullat: Vaahtorullia voidaan käyttää tasapainoharjoitteluun seisomalla tai makaamalla niillä. Epävakaa pinta vaatii jatkuvaa säätöä tasapainon säilyttämiseksi.
Tasapainotyynyt/tyynyt : Nämä ovat pehmeitä, ilmatäytteisiä tyynyjä, joilla voit seistä tai istua. Ne tarjoavat dynaamisen pinnan harjoituksille ja niitä voidaan käyttää parantamaan tasapainoa säännöllisten harjoitusten aikana.

Pullot

Harjoituspullo , jota yleisesti kutsutaan myös urheilupulloksi tai vesipulloksi , on säiliö, joka on suunniteltu erityisesti nesteiden säilyttämiseen ja annostelemiseen fyysisen toiminnan, harjoittelun, urheilun ja harjoittelun aikana. Nämä pullot on suunniteltu käteviksi, kannettaviksi ja helposti saavutettaviksi, jotta ihmiset voivat pysyä nesteytettyinä ollessaan liikkeellä tai harjoittaessaan raskasta toimintaa.

Harjoitusnauhat

Harjoitusnauhat ovat joustavia nauhoja, joita käytetään voimaharjoitteluun. Niitä käytetään tyypillisesti myös fyysisessä kuntoharjoituksessa, erityisesti urheilijoiden keskuudessa. Ne ovat joustavia nauhoja, joita käytetään tyypillisesti voimaharjoitteluun. Ne auttavat, laukaisevat ja kiinteyttävät lihaksia tehden voimaa polulla.

Fitballs

Tämä harjoituspallo on loistava työkalu kestävyyteen, voimaan ja ydinharjoitteluun. Fitballs on universaali tuote, jota voidaan käyttää erilaisiin harjoituksiin ja kuntoutustavoitteisiin. Niitä voidaan käyttää yhdessä jooga /pilates harjoitusten kanssa apuna tasapainossa, laajentamisessa ja ydinvoiman rakentamisessa.

Mats

Tiheä vaahto ja liukastumista estävä rakenne tekevät harjoitusmatoista sopivan työkalun sekä pidennys että voimaharjoittelujen suorittamiseen turvallisesti ja mukavasti alustalla ilman, että se liikkuu, tukkeutuu tai etene harjoituksen aikana. Kuntoharjoittelu ilman harjoitusmattoa , erityisesti kovapuupohjalla, voi aiheuttaa loukkaantumisvaaran.

Askeleet

Kuntovaiheet , jotka tunnetaan myös nimellä aerobiset askeleet, harjoitusaskelmat tai askeltasot , ovat monipuolisia kuntoilutyökaluja, joita käytetään sydän ja verisuoniharjoitteluun, voimaharjoitteluun ja yleiseen kuntoiluun. Nämä vaiheet koostuvat korotetusta alustasta, jonka korkeus on säädettävissä, jolloin yksilöt voivat suorittaa laajan valikoiman harjoituksia, jotka sitovat erilaisia lihasryhmiä ja nostavat sykettä.
Fitness askeleen pääkomponentti on alusta, joka on tyypillisesti valmistettu kestävästä muovista. Siinä on liukumaton pinta turvallisuuden varmistamiseksi harjoitusten aikana.
Kuntosaliportaissa on yleensä nousuputket, joita voidaan lisätä tai poistaa tason korkeuden säätämiseksi. Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat mukauttaa harjoitustensa intensiteettiä.
Yksi kuntoaskeleiden ensisijaisista käyttötavoista on sydän ja verisuoniharjoitukset. Step aerobic sisältää lavalle astumisen ja sieltä poistumisen koreografisin kuvioin. Tämäntyyppinen harjoittelu nostaa tehokkaasti sykettä, polttaa kaloreita ja parantaa kardiovaskulaarista kuntoa.

Lisää kuntoilusta
Lisää kuntoilusta ovat vanteet, hengitysharjoitukset ja pyyhkeet . Voit ostaa nämä vanteet, hengitysharjoitukset ja pyyhkeet näiltä merkeiltä: Adidas , Reebok , Leone1947 , Under Armour , Kappa , Born Living Jooga ja Puma .