up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Fitnessutstyr fitness

Treningsutstyr

Finn et bredt utvalg av Treningsutstyr-produkter for fitness. Oppdag de beste tilbudene hos traininn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Fitnessutstyr

Merkevarer av Fitnessutstyr

Hvordan velge riktig treningsutstyr?

Balansere

En balansetrener , også kjent som et balansetreningsverktøy eller enhet, er utstyr utviklet for å bidra til å forbedre stabilitet, koordinasjon og propriosepsjon bevissthet om kroppsposisjon ved å utfordre balansen og likevekten. Disse øvelsene brukes ofte til å forbedre kjernestyrken, forebygge skader, hjelpe til med rehabilitering og forbedre den generelle funksjonelle kondisjonen. Balanseøvelser kommer i ulike former, hver rettet mot ulike aspekter ved balansetrening. Her er noen vanlige typer:

Balansebrett : Dette er flate brett montert på et støttepunkt, som krever at du står eller utfører øvelser mens du opprettholder stabiliteten. De kan ha et enkelt dreiepunkt eller flere for ulik vanskelighetsgrad.
Wobble boards : I likhet med balansebrett har wobble boards en ustabil, avrundet bunn som gir et element av uforutsigbarhet til bevegelsene dine. De engasjerer kjernemuskulaturen og bidrar til å forbedre balansereaksjonene.
Balanseskiver : Disse oppblåsbare skivene, ofte laget av gummi eller PVC, kan plasseres på bakken. Du kan stå, sitte, knele eller utføre øvelser på dem for å utfordre balansen din.
Bosu baller : En Bosu ball er en halvkuleformet plattform med flat base. Den kan brukes med den flate siden opp eller ned, og tilbyr ulike øvelser som retter seg mot balanse, stabilitet og styrke.
Stabilitetsballer : Mens de hovedsakelig brukes til kjernetrening, kan stabilitetsballer også brukes til balanseøvelser ved å utføre bevegelser på den ustabile overflaten.
Skumruller: Skumruller kan brukes til balansetrening ved å stå eller ligge på dem. Den ustabile overflaten krever konstant justering for å opprettholde balansen.
Balanseputer/puter : Dette er myke, luftfylte puter som du kan stå eller sitte på. De gir en dynamisk overflate for øvelser og kan brukes til å forbedre balansen under vanlige treningsøkter.

Flasker

En treningsflaske , også ofte referert til som en sportsflaske eller en vannflaske , er en beholder designet spesielt for å holde og dispensere væske under fysiske aktiviteter, treningsøkter, sport og treningsøkter. Disse flaskene er designet for å være praktiske, bærbare og lett tilgjengelige, slik at enkeltpersoner kan holde seg hydrert mens de er på farten eller er engasjert i anstrengende aktiviteter.

Treningsbånd

Treningsbånd er fleksible bånd som brukes til styrketrening. De brukes også vanligvis i fysiske treningsøvelser, spesielt av idrettsutøvere. De er elastiske bånd som vanligvis brukes til styrketrening. De hjelper, trigger og toner musklene, og gir styrke langs banen.

Fitballer

Denne treningsballen er et fantastisk verktøy for din spenst, kraft og kjernetrening. Fitballs er et universelt produkt som kan brukes til ulike typer treningsøkter og rehabiliteringsmål. De kan brukes i forbindelse med Yoga/Pilates aktiviteter som et verktøy for å hjelpe til med balanse, forlengelse og oppbygging av kjernekraft.

Mats

Det tette skummet og antiskli teksturen gjør treningsmattene til det egnede verktøyet for å utføre både forlengende og styrketreninger sikkert og komfortabelt på basen, uten at den beveger seg, trekker seg eller fortsetter under treningen. Å gjøre treningsøvelser uten treningsmatte , spesielt på hardtrebaser, kan sette deg i fare for skade.

Trinn

Treningstrinn , også kjent som aerobe trinn, treningstrinn eller trinnplattformer , er allsidige treningsverktøy som brukes til kardiovaskulær trening, styrketrening og generell kondisjon. Disse trinnene består av en hevet plattform med justerbar høyde, slik at enkeltpersoner kan utføre et bredt spekter av øvelser som engasjerer ulike muskelgrupper og øker hjertefrekvensen.
Hovedkomponenten i et treningstrinn er plattformen, som vanligvis er laget av slitesterk plast. Den har en sklisikker overflate for å sikre sikkerhet under øvelser.
Treningstrinn har vanligvis stigerør som kan legges til eller fjernes for å justere høyden på plattformen. Denne funksjonen lar brukere tilpasse intensiteten på treningsøktene sine.
En av de primære bruksområdene for treningstrinn er for kardiovaskulære øvelser. Step aerobic innebærer å tråkke på og av plattformen i koreograferte mønstre. Denne typen trening øker effektivt hjertefrekvensen, forbrenner kalorier og forbedrer kardiovaskulær kondisjon.

Mer om fitness
Mer om fitness inkluderer bøyler, åndedrettstrener og håndklær . Du kan kjøpe disse bøylene, åndedrettstrene og håndklær fra disse merkene: Adidas , Reebok , Leone1947 , Under Armour , Kappa , Born Living Yoga og Puma .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk