Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Tränings utrustning

Tränings utrustning

Hitta ett brett utbud av Tränings utrustning-produkter för fitness. Upptäck de bästa erbjudandena på traininn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Fitnessutrustning

Märken i Fitnessutrustning

Hur väljer man rätt träningsutrustning?

Balans

En balanstränare , även känd som ett balansträningsverktyg eller enhet, är utrustning som är utformad för att förbättra stabilitet, koordination och proprioception medvetenhet om kroppsposition genom att utmana din balans och jämvikt. Dessa övningar används ofta för att förbättra kärnstyrkan, förebygga skador, hjälpa till med rehabilitering och förbättra den övergripande funktionella konditionen. Balansövningar finns i olika former, var och en inriktad på olika aspekter av balansträning. Här är några vanliga typer:

Balansbrädor : Dessa är platta brädor monterade på ett stödpunkt, som kräver att du står eller utför övningar samtidigt som du bibehåller stabiliteten. De kan ha en enda pivotpunkt eller flera för olika svårighetsgrader.
Wobble brädor : I likhet med balansbrädor har wobble brädor en instabil, rundad botten som tillför ett element av oförutsägbarhet till dina rörelser. De engagerar kärnmusklerna och hjälper till att förbättra balansreaktionerna.
Balansskivor : Dessa uppblåsbara skivor, ofta gjorda av gummi eller PVC, kan placeras på marken. Du kan stå, sitta, knäböja eller utföra övningar på dem för att utmana din balans.
Bosu bollar : En Bosu boll är en halvsfärisk plattform med en platt bas. Den kan användas med den platta sidan upp eller ner, och erbjuder olika övningar som riktar in sig på balans, stabilitet och styrka.
Stabilitetsbollar : Även om de främst används för core träning, kan stabilitetsbollar också användas för balansövningar genom att utföra rörelser på den instabila ytan.
Foam rollers: Foam rollers kan användas för balansträning genom att stå eller ligga på dem. Den instabila ytan kräver konstant justering för att upprätthålla balansen.
Balanskuddar/kuddar : Dessa är mjuka, luftfyllda kuddar som du kan stå eller sitta på. De ger en dynamisk yta för övningar och kan användas för att förbättra balansen under vanliga träningspass.

Flaskor

En träningsflaska , även vanligen kallad en sportflaska eller en vattenflaska , är en behållare designad speciellt för att hålla och dispensera vätskor under fysiska aktiviteter, träningspass, sporter och träningspass. Dessa flaskor är designade för att vara bekväma, bärbara och lättillgängliga, så att individer kan hålla sig hydrerade när de är på språng eller är engagerade i ansträngande aktiviteter.

Träningsband

Träningsband är flexibla band som används för kraftträning. De används också vanligtvis i fysisk konditionsövningar, särskilt av idrottare. De är elastiska band som vanligtvis används för styrketräning. De hjälper, triggar och tonar musklerna, vilket skapar styrka längs vägen.

Fitballs

Denna träningsboll är ett underbart verktyg för din spänst, kraft och core träning. Fitballs är en universell produkt som kan användas för olika typer av träningspass och rehabiliteringsmål. De kan användas i samband med yoga/pilatesaktiviteter som ett verktyg för att hjälpa till med balans, förlängning och uppbyggnad av kärnkraft.

Mats

Det täta skummet och halkskyddsstrukturen gör träningsmattorna till det lämpliga verktyget för att utföra både förlängnings och styrketräning säkert och bekvämt på basen, utan att den rör sig, tuckar eller fortsätter under träningen. Om du gör träningsövningar utan träningsmatta , särskilt på lövträbaser, kan du riskera att skada dig.

Steg

Konditionssteg , även känd som aeroba steg, träningssteg eller stegplattformar , är mångsidiga träningsverktyg som används för konditionsträning, styrketräning och allmän kondition. Dessa steg består av en upphöjd plattform med justerbar höjd, vilket gör att individer kan utföra ett brett utbud av övningar som engagerar olika muskelgrupper och höjer hjärtfrekvensen.
Huvudkomponenten i ett träningssteg är plattformen, som vanligtvis är gjord av hållbar plast. Den har en halkfri yta för att garantera säkerheten under övningar.
Träningssteg har vanligtvis stigar som kan läggas till eller tas bort för att justera höjden på plattformen. Denna funktion tillåter användare att anpassa intensiteten på sina träningspass.
En av de primära användningsområdena för träningssteg är för kardiovaskulära övningar. Step aerobics innebär att kliva på och av plattformen i koreograferade mönster. Denna typ av träning höjer effektivt hjärtfrekvensen, bränner kalorier och förbättrar konditionen.

Mer om fitness
Mer om fitness inkluderar bågar, andningstränare och handdukar . Du kan köpa dessa bågar, andningsträningsskor och handdukar från dessa märken: Adidas , Reebok , Leone1947 , Under Armour , Kappa , Born Living Yoga och Puma .