up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Edelrid

Tågvirke

Tågvirke

Selar

Selar

Hjälmar

Hjälmar

Hårdvara

Hårdvara

Kläder

Kläder

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Återhämtning och Vård

Belysning

Camping

Damkläder

Herrkläder

Klättringsutrustning

Ryggsäckar och Väskor

Skydd

Vandringsutrustning

Allt( Edelrid )

Edelrid

Edelrid är ett välkänt tyskt varumärke som har legat i framkant när det gäller tillverkning av högkvalitativ klätterutrustning och utrustning sedan starten 1863. Med ett engagemang för innovation och säkerhet har Edelrid blivit ett pålitligt namn bland klättrare, bergsbestigare och äventyrare över hela världen. Edelrids historia är rotad i dess passion för att skapa utrustning som gör det möjligt för individer att utforska vertikala terränger med tillförsikt. Intresset för bergsklättring ledde till att företaget utökade företagets fokus mot att utveckla tekniska rep och utrustning speciellt designad för friluftsentusiaster.
Genom att utnyttja sin expertis inom textilproduktion introducerade Edelrid sitt första klätterrep 1953. Detta markerade en betydande milstolpe för varumärket och revolutionerade klätterindustrin. Under åren fortsatte Edelrid att tänja på gränserna för innovation och introducerade banbrytande produkter som sätter nya standarder för säkerhet, hållbarhet och prestanda. Edelrids rika historia och engagemang för innovation har gjort det till ett ledande varumärke inom klätterbranschen.Med fokus på säkerhet, komfort och prestanda fortsätter Edelrid selar, karbinhakar, hjälmar och rep att sätta riktmärket för klättrare över hela världen, vilket ger dem möjlighet att erövra nya höjder med självförtroende.

Edelrid innovativ säkerhet i vertikala äventyr

Edelrid selar är kända för sin exceptionella komfort, lätta design och kompromisslösa säkerhetsfunktioner. Tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer, ger Edelrid-selar klättrare en säker och stödjande passform, vilket möjliggör längre perioder av klättring utan obehag. Edelrid-selar säkerställer maximal rörelsefrihet, vilket gör dem idealiska för både inomhus- och utomhusklättringsäventyr. Edelrid karbinhakar är konstruerade för att motstå klättringens påfrestningar, vilket ger klättrare pålitliga och säkra anslutningar. Konstruerade med högkvalitativa material och precisionsteknik, Edelrid karbinhakar är lätta men ändå robusta med funktioner som nyckellåssystem och smidiga grindoperationer, vilket säkerställer enkel klippning och minimerar risken för att fastna under kritiska ögonblick.
Edelrid-hjälmar erbjuder exceptionellt skydd för klättrare och bergsklättrare. Edelrid-hjälmar är designade för att motstå stötar och har en kombination av avancerade skalmaterial och skumteknik för att absorbera och fördela krafter. Med betoning på komfort och ventilation ger Edelrid-hjälmar klättrare en säker och andningsbar huvudbonadslösning, vilket ökar säkerheten utan att kompromissa med komforten. Varumärkets engagemang för klättring är uppenbart i dess omfattande utbud av Edelrid-klättringsutrustning . Oavsett om det är sportklättring, bouldering eller alpina äventyr, är Edelrids produkter betrodda av klättrare på alla nivåer.
Edelrids expertis inom tillverkning av klätterrep är oöverträffad. Edelrid klätterrep är kända för sin hållbarhet, tillförlitlighet och exceptionella hanteringsegenskaper. Med hjälp av banbrytande teknologier och material erbjuder Edelrid-rep klättrare optimala säkerhetsmarginaler, överlägsen nötningsbeständighet och låga slagkrafter. Från dynamiska enkla rep till specialiserade dubbla och halva rep, Edelrids mångsidiga utbud säkerställer att klättrare kan välja det perfekta repet för deras specifika behov.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga