up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Edelrid

Köydet

Köydet

Valjaat

Valjaat

Kypärät

Kypärät

Laitteisto

Laitteisto

Vaatetus

Vaatetus

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Kiipeilyvarusteet

Leirintä ja Telttailu

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Palautuminen ja Hoito

Reput ja Matkalaukut

Suojaukset

Vaellusvarusteet

Valaistus

KAIKKI( Edelrid )

Edelrid

Edelrid on tunnettu saksalainen tuotemerkki, joka on ollut korkealaatuisten kiipeilyvarusteiden ja -varusteiden valmistuksen kärjessä perustamisestaan vuonna 1863 lähtien. Sitoutumalla innovaatioihin ja turvallisuuteen Edelridistä on tullut luotettu nimi kiipeilijöiden, vuorikiipeilijöiden ja seikkailijoiden keskuudessa maailmanlaajuisesti. Edelridin historia juontaa juurensa sen intohimossa luoda varusteita, joiden avulla ihmiset voivat tutkia pystysuoraa maastoa luottavaisin mielin. Kiinnostus vuorikiipeilyyn sai yrityksen laajentamaan keskittymistä erityisesti ulkoilun harrastajille suunniteltujen teknisten köysien ja laitteiden kehittämiseen.
Tekstiilituotannon asiantuntemustaan hyödyntäen Edelrid esitteli ensimmäisen kiipeilyköyden vuonna 1953. Tämä oli merkittävä virstanpylväs brändille ja mullisti kiipeilyalan. Vuosien mittaan Edelrid jatkoi innovaatioiden rajojen työntämistä ja esitteli uraauurtavia tuotteita, jotka asettavat uudet standardit turvallisuudelle, kestävyydelle ja suorituskyvylle. Edelridin rikas historia ja sitoutuminen innovaatioihin ovat tehneet siitä johtavan brändin kiipeilyalalla.Turvallisuuteen, mukavuuteen ja suorituskykyyn keskittyneet Edelrid-valjaat, karabiinit, kypärät ja köydet asettavat edelleen vertailukohtana kiipeilijöille maailmanlaajuisesti, mikä antaa heille mahdollisuuden valloittaa uusia korkeuksia itsevarmasti.

Edelrid innovatiivinen turvallisuus vertikaalisissa seikkailuissa

Edelrid-valjaat ovat tunnettuja poikkeuksellisesta mukavuudestaan, kevyestä muotoilustaan ja tinkimättömistä turvaominaisuuksistaan. Edelrid-valjaat , jotka on valmistettu huolellisesti yksityiskohtiin, tarjoavat kiipeilijöille turvallisen ja tukevan istuvuuden, mikä mahdollistaa pitkiä kiipeilyjaksoja ilman epämukavuutta. Edelrid-valjaat takaavat maksimaalisen liikkumisvapauden, joten ne ovat ihanteellisia sekä sisä- että ulkokiipeilyseikkailuihin. Edelrid-karabiinit on suunniteltu kestämään kiipeilyn ankaruutta, mikä tarjoaa kiipeilijöille luotettavat ja turvalliset liitännät. Laadukkaista materiaaleista ja täsmällisestä suunnittelusta valmistetut Edelrid-karabiinit ovat kevyitä, mutta kestäviä, ja niissä on ominaisuuksia, kuten avainlukitusjärjestelmät ja sujuvat porttitoiminnot, mikä varmistaa vaivattoman leikkaamisen ja minimoi tarttumisriskin kriittisinä hetkinä.
Edelrid-kypärät tarjoavat poikkeuksellisen suojan kiipeilijöille ja vuorikiipeilijöille. Edelrid-kypärät on suunniteltu kestämään iskuja, ja niissä on yhdistelmä kehittyneitä kuorimateriaaleja ja vaahtotekniikoita, jotka vaimentavat ja jakavat voimia. Mukavuutta ja ilmanvaihtoa painottaen Edelrid-kypärät tarjoavat kiipeilijöille turvallisen ja hengittävän päähineratkaisun, mikä parantaa turvallisuutta mukavuudesta tinkimättä. Brändin sitoutuminen kiipeilyyn näkyy sen kattavassa Edelrid-kiipeilyvarustevalikoimassa . Olipa kyseessä urheilukiipeily, boulderointi tai alppiseikkailu, Edelrid- tuotteisiin luottavat kaiken tasoiset kiipeilijät.
Edelridin asiantuntemus kiipeilyköysien valmistuksessa on vertaansa vailla. Edelrid-kiipeilyköydet ovat tunnettuja kestävyydestään, luotettavuudestaan ja poikkeuksellisista ajo-ominaisuuksistaan. Huipputeknologiaa ja materiaaleja käyttäen Edelrid-köydet tarjoavat kiipeilijöille optimaaliset turvamarginaalit, erinomaisen kulutuskestävyyden ja alhaiset iskuvoimat. Edelridin monipuolinen valikoima varmistaa, että kiipeilijät voivat valita täydellisen köyden erityisiin tarpeisiinsa dynaamisista yksittäisköydistä erikoistuneisiin kaksois- ja puoliköysiin.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje