up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Edelrid

Reb

Reb

Seler

Seler

Hjelme

Hjelme

Hardware

Hardware

Tøj

Tøj

tilbehør

tilbehør

Afdelinger

Belysning

Beskyttelser

Camping

Dametøj

Herretøj

Klatring Udstyr

Recovery Og Pleje

Rygsække Og Kufferter

Vandreture

Alle( Edelrid )

Edelrid

Sport, arbejdssikkerhed, kundeløsninger og Adventure Park - gennem årene har vi bygget et solidt fundament. Vores fire forretningsafdelinger gør os stort set uafhængige af markedssvingninger. Dette giver os den nødvendige frihed til kreativitet og nok plads til udvikling af de bedste produkter i hvert segment.
Imidlertid har alle vores forretningsområder en ting til fælles: bjergsport. Dette er vores oprindelse og vores lidenskab. Det driver os højt og giver os et greb. Det lader os krydse grænser igen og sætte vores mål endnu højere.
Men bjergsport er også et solidt grundlag for stabilitet på markedet. Vores ekspertise opnået gennem årtierne afspejles ligeligt i alle forretningsområder. Vi skaber synergier gennem videnoverførsel af intelligente netværksspecialister inden for deres felt med andre områder - for endnu bedre produkter og endnu mere tilfredse kunder.

clouse menu Luk