up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Edelrid

Touwen

Touwen

harnassen

harnassen

Helmen

Helmen

Hardware

Hardware

Kleding

Kleding

Accessoires

Accessoires

Categorieën

Beschermingen

Dames Kleding

Heren Kleding

Herstel en Zorg

Kamperen

Klimuitrusting

Rugzakken en Koffers

Verlichting

Wandeluitrusting

Alles( Edelrid )

Edelrid

Edelrid is een gerenommeerd Duits merk dat sinds de oprichting in 1863 toonaangevend is op het gebied van de productie van hoogwaardige klimuitrusting en uitrusting. Met een toewijding aan innovatie en veiligheid is Edelrid een vertrouwde naam geworden onder klimmers, bergbeklimmers en avonturiers over de hele wereld. De geschiedenis van Edelrid is geworteld in zijn passie voor het creëren van uitrusting waarmee individuen met vertrouwen verticale terreinen kunnen verkennen. De interesse in bergbeklimmen bracht het bedrijf ertoe om de focus van het bedrijf uit te breiden naar het ontwikkelen van technische touwen en uitrusting die speciaal zijn ontworpen voor buitenenthousiastelingen.
Gebruikmakend van zijn expertise in textielproductie, introduceerde Edelrid zijn eerste klimtouw in 1953. Dit was een belangrijke mijlpaal voor het merk en zorgde voor een revolutie in de klimindustrie. In de loop der jaren bleef Edelrid de grenzen van innovatie verleggen door baanbrekende producten te introduceren die nieuwe normen zetten op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en prestaties. Edelrid`s rijke geschiedenis en inzet voor innovatie hebben het tot een toonaangevend merk in de klimindustrie gemaakt.Met een focus op veiligheid, comfort en prestaties, blijven Edelrid harnassen, karabijnhaken, helmen en touwen de maatstaf voor klimmers over de hele wereld, waardoor ze in staat worden gesteld om met vertrouwen nieuwe hoogten te veroveren.

Edelrid innoveert veiligheid in verticale avonturen

Edelrid harnassen staan bekend om hun uitzonderlijke comfort, lichtgewicht ontwerp en compromisloze veiligheidsvoorzieningen. De harnassen van Edelrid zijn vervaardigd met nauwgezette aandacht voor detail en bieden klimmers een veilige en ondersteunende pasvorm, waardoor langdurig klimmen zonder ongemak mogelijk is. Edelrid harnassen zorgen voor maximale bewegingsvrijheid, waardoor ze ideaal zijn voor klimavonturen zowel binnen als buiten. Edelrid-karabijnhaken zijn ontworpen om de ontberingen van klimmen te weerstaan en bieden klimmers betrouwbare en veilige verbindingen. Edelrid-karabijnhaken zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en precisietechniek en zijn lichtgewicht maar toch robuust met functies zoals sleutelvergrendelingssystemen en soepele poortbedieningen, waardoor ze moeiteloos kunnen worden vastgeklikt en het risico op vasthaken tijdens kritieke momenten wordt geminimaliseerd.
Edelrid-helmen bieden uitzonderlijke bescherming voor klimmers en bergbeklimmers. Ontworpen om schokken te weerstaan, bevatten Edelrid-helmen een combinatie van geavanceerde schaalmaterialen en schuimtechnologieën om krachten te absorberen en te verdelen. Met de nadruk op comfort en ventilatie, bieden Edelrid-helmen klimmers een veilige en ademende oplossing voor hoofddeksels, waardoor de veiligheid wordt verbeterd zonder aan comfort in te boeten. De toewijding van het merk aan klimmen blijkt duidelijk uit het uitgebreide assortiment Edelrid-klimuitrusting . Of het nu gaat om sportklimmen, boulderen of alpine avonturen, Edelrid -producten worden vertrouwd door klimmers van alle niveaus.
De expertise van Edelrid in het vervaardigen van klimtouwen is ongeëvenaard. Edelrid klimtouwen staan bekend om hun duurzaamheid, betrouwbaarheid en uitzonderlijke hanteringseigenschappen. Met behulp van geavanceerde technologieën en materialen bieden Edelrid-touwen klimmers optimale veiligheidsmarges, superieure slijtvastheid en lage impactkrachten. Van dynamische enkele touwen tot gespecialiseerde dubbele en halve touwen, het gevarieerde assortiment van Edelrid zorgt ervoor dat klimmers het perfecte touw kunnen kiezen voor hun specifieke behoeften.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden