Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Båter og utstyr

Båter og utstyr nautisk sport og fiske

Finn et bredt utvalg av Båter og utstyr-produkter for nautisk sport og fiske. Oppdag de beste tilbudene hos waveinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Båter og utstyr

Merkevarer av Båter og utstyr

Hvilket utstyr trenger jeg til en båt?

Båter:

Oppblåsbare båter, ofte kjent for sin allsidighet, portabilitet og funksjonalitet, har vunnet popularitet blant vannentusiaster for ulike aktiviteter. Disse båtene, konstruert av slitesterke materialer og vanligvis med oppblåsbare rør eller pongtonger, tilbyr flere fordeler på tvers av ulike scenarier:

Oppblåsbare båter kommer i forskjellige størrelser og typer, egnet for ulike aktiviteter som fiske, rekreasjonsutflukter, utforsking av rolige farvann, eller til og med tjene som ømme båter for større fartøyer.
En av deres fremstående egenskaper er deres lette og sammenleggbare natur. Oppblåsbare båter kan enkelt tømmes, rulles sammen og lagres kompakt, noe som gjør dem praktiske for transport og lagring i begrensede rom.
Til tross for deres oppblåsbare natur, inkluderer moderne design solide materialer og flere luftkamre, noe som sikrer stabilitet og oppdrift. Mange gummibåter er utstyrt med funksjoner som sklisikre gulv og sikre sitteplasser, noe som øker sikkerheten på vannet.

Hytte og dekksutstyr:

Kabine og dekksutstyr er essensielle komponenter i enhver båt, og tjener både funksjonelle og estetiske formål. Kabine og dekksutstyr er hoveddelen av enhver båt, og gir både funksjonalitet og komfort til passasjerer og mannskap.

Fender:

Fendere brukes i båter for å beskytte båtens skrog mot skader forårsaket av kontakt med andre båter, kaier eller strukturer. Fendere er i hovedsak puter som absorberer støtet fra båten mot harde overflater og forhindrer riper, bulker og annen skade på skroget.

Kajakker:

Oppblåsbare kajakker:
Bærbar, lett å transportere og lagre på grunn av deres oppblåsbare natur.
Holdbare materialer som PVC eller Hypalon motstår punkteringer og slitasje.
Allsidig for ulike formål som for eksempel rekreasjon, turer, fiske eller eventyr.
Tilbyr stabilitet og anstendig ytelse på vannet til en rimelig pris.

Cruiserkajakker turkajakker:
Designet for lengre reiser, utforskning og padling i åpent vann.
Lengre, smalere skrog for forbedret sporing, hastighet og effektivitet.
Har generelt større lagringskapasitet for utstyr eller proviant under lengre turer.
Ideell for padlere som ønsker å dekke lengre avstander og utforske forskjellige vannmasser.

Tandem kajakker:
Designet for to personer, noe som gir mulighet for felles padleopplevelser.
Tilbyr god stabilitet og har ofte større vektkapasitet.
Allsidig for rekreasjonsbruk, fiske eller tur med en partner eller et familiemedlem.
Flott for å nyte vannet sammen mens du drar nytte av felles padleinnsats.

Kjøkken og bad:

Kjøkken og bad er viktige komponenter i båter. Kjøkken og bad på båter kan også fungere som flerbruksrom. Bruken av disse plassene på en båt vil avhenge av behovene og preferansene til eieren eller beboerne.

Motorer:

En båtmotor, også referert til som en påhengsmotor eller båtmotor, er et fremdriftssystem spesielt utviklet for båter. Det fungerer som det primære middelet for å drive båten gjennom vann ved å generere skyvekraft. Båtmotorer kommer i forskjellige typer, hver med sine egne fordeler og bruksområder:

Påhengsmotorer: Disse er vanligvis montert på akterspeilet baksiden av båten og inkluderer en motor, girkasse og propell. Påhengsmotorer er allsidige, enkle å installere og gir god manøvrerbarhet. De kommer i forskjellige effektklasser for å passe til forskjellige båtstørrelser og typer.
Innenbordsmotorer: Innenbordsmotorer er installert inne i båtens skrog, vanligvis mot midten eller bak. De er koblet til et transmisjonssystem som driver en aksel med en propell plassert utenfor skroget. Innenbordsmotorer er vanlige i større båter og gir bedre vektfordeling, roligere drift og økte hestekrefter.

Slepebrett:

Towables , også kjent som vannleker, er oppblåsbare gjenstander som kan slepes bak en båt. Towables er populære for rekreasjonsbruk og kan gi timevis med moro for folk i alle aldre. Fra oppblåsbare rør til vannski, towable tilbyr en rekke spennende alternativer for båtfolk.

Mer om båter:
Det mer om båter inkluderer tilbehør og deler, vester, transport, ventilasjon, lagring, vedlikehold og rengjøring, ski, tau, sikkerhet, navigasjon, stangholdere, gass, retning, vanntanker, rørleggerarbeid, pumper, forankring og fortøyning, bokser, og båtdeksler. Du kan kjøpe alle disse fra merker som Helly Hansen , Garmin , Raymarine , Daiwa , Lowrance , Plastimo , Vetus , Lalizas , og Nuova Rade .