Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Veneet ja varusteet

Veneet ja varusteet merenkulku ja kalastus

Löydä laaja valikoima tuotteita Veneet ja varusteet tuotteita henkilölle merenkulku ja kalastus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa waveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Veneet ja varusteet

n merkit Veneet ja varusteet

Mitä varusteita tarvitsen veneeseen?

Veneet:

Kumiveneet, jotka tunnetaan usein monipuolisuudestaan, siirrettävyydestään ja käytännöllisyydestään, ovat saavuttaneet suosiota vesien harrastajien keskuudessa erilaisiin aktiviteetteihin. Nämä veneet, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista ja joissa on tyypillisesti puhallettavat putket tai ponttonit, tarjoavat useita etuja eri skenaarioissa:

Kumiveneitä on erikokoisia ja tyyppejä, ja ne sopivat erilaisiin aktiviteetteihin, kuten kalastukseen, virkistysmatkoille, tyynille vesille tutustumiseen tai jopa isompien alusten pehmeiksi veneiksi.
Yksi niiden erottuvista ominaisuuksista on niiden kevyt ja kokoontaitettava luonne. Kumiveneet voidaan helposti tyhjentää, rullata ja varastoida tiiviisti, mikä tekee niistä käteviä kuljettaa ja varastoida rajoitetuissa tiloissa.
Puhallettavasta luonteestaan huolimatta modernit mallit sisältävät tukevia materiaaleja ja useita ilmakammioita, jotka takaavat vakauden ja kelluvuuden. Monet puhallettavat veneet on varustettu ominaisuuksilla, kuten liukumattomalla lattialla ja turvallisella istuimella, mikä lisää turvallisuutta vesillä.

Mökin ja kannen varusteet:

Mökki ja kansivarusteet ovat jokaisen veneen olennaisia osia, ja ne palvelevat sekä toiminnallisia että esteettisiä tarkoituksia. Mökki ja kansilaitteet ovat minkä tahansa veneen pääosia, ja ne tarjoavat sekä toiminnallisuutta että mukavuutta matkustajille ja miehistölle.

Lokasuojat:

Fendersiä käytetään veneissä suojaamaan veneen runkoa vaurioilta, jotka aiheutuvat kosketuksesta muihin veneisiin, laituriin tai rakenteisiin. Lokasuojat ovat pohjimmiltaan tyynyjä, jotka vaimentavat veneen iskun kovia pintoja vastaan ja estävät naarmuja, kolhuja ja muita rungon vaurioita.

Kajakit:

Ilmatäytteiset kajakit:
Kannettava, helppo kuljettaa ja säilyttää ilmatäytteisen luonteensa ansiosta.
Kestävät materiaalit, kuten PVC tai Hypalon, kestävät pistoja ja hankausta.
Monipuolinen eri tarkoituksiin, kuten virkistykseen, retkeilyyn, kalastukseen tai vesiseikkailuihin.
Tarjoaa vakautta ja kunnollista suorituskykyä vedessä edulliseen hintaan.

Cruiser kajakit matkakajakit:
Suunniteltu pitkille matkoille, tutkimusmatkalle ja avovesimelontaan.
Pidemmät, kapeammat rungot parantavat seurantaa, nopeutta ja tehokkuutta.
Yleensä sinulla on suurempi säilytyskapasiteetti varusteille tai tarvikkeille pitkien matkojen aikana.
Ihanteellinen melojille, jotka haluavat kulkea pitkiä matkoja ja tutkia erilaisia vesistöjä.

Tandem kajakit:
Suunniteltu kahdelle hengelle, mikä mahdollistaa yhteiset melontakokemukset.
Tarjoaa hyvän vakauden ja niillä on usein suurempi painokapasiteetti.
Monipuolinen virkistyskäyttöön, kalastukseen tai retkeilyyn kumppanin tai perheenjäsenen kanssa.
Ihanteellinen nauttia yhdessä vedestä ja hyötyä yhteisistä melonnasta.

Keittiö ja kylpyhuone:

Keittiöt ja kylpyhuoneet ovat tärkeitä veneiden osia. Laivojen keittiöt ja kylpyhuoneet voivat toimia myös monikäyttöisinä tiloina. Näiden tilojen käyttö veneessä riippuu omistajan tai matkustajien tarpeista ja mieltymyksistä.

Moottorit:

Venemoottori, jota kutsutaan myös perämoottoriksi tai venemoottoriksi, on erityisesti veneitä varten suunniteltu propulsiojärjestelmä. Se toimii ensisijaisena keinona ajaa venettä veden läpi tuottamalla työntövoimaa. Venemoottoreita on eri tyyppejä, joista jokaisella on omat etunsa ja sovelluksensa:

Perämoottorit: Nämä asennetaan tyypillisesti veneen peräpeiliin takana, ja ne sisältävät moottorin, vaihteiston ja potkurin. Perämoottorit ovat monipuolisia, helppoja asentaa ja tarjoavat hyvän ohjattavuuden. Niitä on eri teholuokissa eri venekokojen ja tyyppien mukaan.
Sisämoottorit: Sisämoottorit asennetaan veneen rungon sisään, yleensä keskelle tai taakse. Ne on kytketty voimansiirtojärjestelmään, joka käyttää akselia, jonka potkuri sijaitsee rungon ulkopuolella. Sisämoottorit ovat yleisiä suuremmissa veneissä ja tarjoavat paremman painon jakautumisen, hiljaisemman toiminnan ja lisää hevosvoimavaihtoehtoja.

Hinattavat:

Hinattavat varusteet , jotka tunnetaan myös vesileluina, ovat puhallettavia esineitä, joita voidaan hinata veneen takana. Hinattavat ovat suosittuja virkistyskäyttöön ja voivat tarjota tuntikausia hauskaa kaiken ikäisille ihmisille. Puhallettavista putkista vesisuksiin, hinattava tarjoaa useita jännittäviä vaihtoehtoja veneilijöille.

Lisää veneistä:
Lisää veneistä ovat tarvikkeet ja osat, liivit, kuljetus, tuuletus, varastointi, huolto ja puhdistus, sukset, köydet, turvallisuus, navigointi, sauvat, kaasu, suunta, vesisäiliöt, putkisto, pumput, ankkurointi ja kiinnitys, laatikot ja veneiden kannet. Voit ostaa kaikkia näitä brändeiltä, kuten Helly Hansen , Garmin , Raymarine , Daiwa , Lowrance , Plastimo , Vetus , Lalizas ja Nuova Rade .