Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Boten en uitrusting

Boten en uitrusting vis- en zeilsport

Vind een breed scala aan Boten en uitrusting-producten voor vis- en zeilsport. Ontdek de beste deals bij waveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Boten en uitrusting

Merken in Boten en uitrusting

Welke uitrusting heb ik nodig voor een boot?

Boten:

Opblaasbare boten, vaak bekend om hun veelzijdigheid, draagbaarheid en bruikbaarheid, zijn populair geworden onder waterliefhebbers voor verschillende activiteiten. Deze boten, gemaakt van duurzame materialen en meestal voorzien van opblaasbare buizen of pontons, bieden verschillende voordelen in verschillende scenario´s:

Opblaasbare boten zijn er in verschillende maten en typen, geschikt voor diverse activiteiten zoals vissen, recreatieve uitstapjes, het verkennen van kalme wateren of zelfs dienen als tenderboten voor grotere schepen.
Een van hun opvallende kenmerken is hun lichtgewicht en opvouwbare karakter. Opblaasbare boten kunnen eenvoudig worden leeggelaten, opgerold en compact worden opgeslagen, waardoor ze handig zijn voor transport en opslag in beperkte ruimtes.
Ondanks hun opblaasbare karakter bevatten moderne ontwerpen stevige materialen en meerdere luchtkamers, waardoor stabiliteit en drijfvermogen worden gegarandeerd. Veel opblaasbare boten zijn uitgerust met antislipvloeren en veilige zitplaatsen, waardoor de veiligheid op het water wordt vergroot.

Cabine en dekuitrusting:

Cabine en dekuitrusting zijn essentiële onderdelen van elke boot en dienen zowel functionele als esthetische doeleinden. Cabine en dekuitrusting zijn de belangrijkste onderdelen van elke boot en bieden zowel functionaliteit als comfort aan passagiers en bemanning.

Spatborden:

Stootwillen worden in boten gebruikt om de romp van de boot te beschermen tegen schade veroorzaakt door contact met andere boten, dokken of constructies. Stootwillen zijn in wezen kussens die de impact van de boot op harde oppervlakken absorberen en krassen, deuken en andere schade aan de romp voorkomen.

Kajaks:

Opblaasbare kajaks:
Draagbaar, gemakkelijk te vervoeren en op te bergen vanwege hun opblaasbare karakter.
Duurzame materialen zoals PVC of Hypalon zijn bestand tegen lekrijden en schuren.
Veelzijdig voor verschillende doeleinden, zoals recreatie, toeren, vissen of wildwateravonturen.
Biedt stabiliteit en goede prestaties op het water tegen een betaalbare prijs.

Cruiser kajaks toerkajaks:
Ontworpen voor langere reizen, verkenningen en peddelen in open water.
Langere, smallere rompen voor verbeterde tracking, snelheid en efficiëntie.
Hebben over het algemeen een grotere opslagcapaciteit voor uitrusting of proviand tijdens langere reizen.
Ideaal voor roeiers die langere afstanden willen afleggen en verschillende waterlichamen willen verkennen.

Tandem kajaks:
Ontworpen voor twee personen, waardoor gedeelde peddelervaringen mogelijk zijn.
Bieden goede stabiliteit en hebben vaak een groter draagvermogen.
Veelzijdig voor recreatief gebruik, vissen of toeren met partner of familielid.
Geweldig om samen van het water te genieten terwijl u profiteert van gedeelde peddelinspanningen.

Keuken en badkamer:

Keukens en badkamers zijn belangrijke onderdelen van boten. Keukens en badkamers op boten kunnen ook dienen als multifunctionele ruimtes. Het gebruik van deze ruimtes op een boot zal afhangen van de behoeften en voorkeuren van de eigenaar of inzittenden.

Motoren:

Een bootmotor, ook wel buitenboordmotor of bootmotor genoemd, is een voortstuwingssysteem dat speciaal is ontworpen voor boten. Het dient als het belangrijkste middel om de boot door water voort te stuwen door stuwkracht te genereren. Bootmotoren zijn er in verschillende typen, elk met zijn eigen voordelen en toepassingen:

Buitenboordmotoren: Deze worden doorgaans op de spiegel achterkant van de boot gemonteerd en omvatten een motor, versnellingsbak en propeller. Buitenboordmotoren zijn veelzijdig, eenvoudig te installeren en bieden goede manoeuvreerbaarheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vermogensklassen, zodat ze geschikt zijn voor verschillende bootgroottes en typen.
Binnenboordmotoren: Binnenboordmotoren worden in de romp van de boot geïnstalleerd, meestal naar het midden of naar achteren. Ze zijn verbonden met een transmissiesysteem dat een as aandrijft met een propeller die zich buiten de romp bevindt. Binnenboordmotoren komen veel voor in grotere boten en bieden een betere gewichtsverdeling, een stillere werking en meer pk´s.

Trekhaken:

Towables , ook wel waterspeelgoed genoemd, zijn opblaasbare voorwerpen die achter een boot kunnen worden gesleept. Towables zijn populair voor recreatief gebruik en kunnen urenlang plezier bieden voor mensen van alle leeftijden. Van opblaasbare buizen tot waterski´s, towable biedt een verscheidenheid aan spannende opties voor watersporters.

Meer over boten:
De meer informatie over boten omvat accessoires en onderdelen, vesten, transport, ventilatie, opslag, onderhoud en schoonmaak, ski´s, touwen, veiligheid, navigatie, hengelhouders, gas, richting, watertanks, loodgieterswerk, pompen, verankering en afmeren, dozen en boothoezen. Je kunt deze allemaal kopen van merken als Helly Hansen , Garmin , Raymarine , Daiwa , Lowrance , Plastimo , Vetus , Lalizas en Nuova Rade .