up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Traeger

LISÄVARUSTEET JA AINESOSAT

LISÄVARUSTEET JA AINESOSAT

Grillit

Grillit

Pelletit

Pelletit

Osastot

Kotitalous

Puutarha ja Terassi

KAIKKI( Traeger )

Traeger

Traeger on tunnettu brändi, joka on uudistanut ulko-ruoanlaittoa yhdistämällä uusinta teknologiaa perinteiseen puulämmitteiseen makuun. Joe Traegerin perustama yritys mullisti grillialan vuonna 1985 uudella Traeger-pellettigrillillä, joka esitteli käsitteen puupellettien käyttämisestä polttoaineena. Tämä innovaatio ei vain yksinkertaistanut grillauksen prosessia, vaan myös paransi kypsennetyn ruoan makua ja aromia. Vuosien saatossa Traeger on pysynyt ulko-ruoanlaittoalueen kärjessä jatkuvasti kehittäen tuotteitaan tarjotakseen erinomaisia ruokailukokemuksia sekä harrastajille että ammattilaisille. Traeger on sulavasti sekoittanut perinteitä ja teknologiaa luodakseen monipuolisia ulko-ruoanlaitto ratkaisuja, jotka palvelevat erilaisia kohderyhmiä. Juurtuen alun perin puupellettigrillin keksintöön, Traeger jatkaa edelleen asettamalla alan standardeja tarjoamalla huippuluokan grillejä, savustimia, grillikatoksia ja pellettiä, jotka antavat yksilöille mahdollisuuden saavuttaa vertaamattomia makuja ruokailukreationaan.

Uudistamalla ulko-ruoanlaitto innovaation ja maun kautta

Traeger Grill on brändin kannattelija tuote, joka vei brändin maineeseen. Se yhdistää modernein sähkögrillin helpon käytön ja puulämmitteisen uunen rikkaan savuisen maun. Tarkan lämpötilan säädön ja monipuolisten ruoanlaittovaihtoehtojen ansiosta Traeger Grills palvelevat laaja valikoimaa kulinarisia mieltymyksiä, hitaasti savustetuista lihoista korkeaan lämpötilaan grillaamiseen. Osissa malleissa olevan älyteknologian käyttö mahdollistaa käyttäjien etäseurannan ja -säädön, mikä parantaa käyttömukavuutta ja hallintaa. Traeger Savustimet on suunniteltu mestarimaan hitaan kypsennyksen savustetut herkut. Käyttämällä tasaisia lämpötila-alueita ja jatkuvaa maukasta puupelletin virtausta, nämä savustimet antavat lihoille, kaloille ja vihanneksille syvän, aromaattisen maun, jota ei voi toistaa muilla ruoanlaittomenetelmillä.
Traeger Grillikatosten monipuolisuus tarjoaa yhden ratkaisun grillaamiseen, savustamiseen ja grillikatoksen valmistamiseen. Nämä monikäyttöiset ulko-ruoanlaitto-laitteet tarjoavat laajan lämpötila-alueen, mikä mahdollistaa kokeilun erilaisten reseptien ja tekniikoiden kanssa. Traeger Grillikatokset edustavat brändin sitoutumista tarjota erinomaisia ulko-ruoanlaitto-kokemuksia. Pienistä kannettavista malleista suuriin takapihan kokoontumisiin sopiviin malleihin, Traeger Grillikatokset ylläpitävät tasaista lämpöä, tarjoavat runsaasti ruoanlaittotilaa ja tarjoavat useita ominaisuuksia, jotka palvelevat sekä aloittelijoita että kokeneita grillimestareita. Traeger-pellettiä valmistetaan huolellisesti puhtaista puulajeista, kuten hickorista, tammesta, mesquite-puusta ja omenasta varmistaen, että puun luonnolliset maut parantavat ruoan makua. Nämä pellettit ovat lisäaine- ja täyteaineettomia, mikä tarjoaa puhtaan palon, joka antaa epätavallisen savuisuuden ruoille, jotka on kypsennetty Traeger-grilleillä ja savustimilla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje