up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Trädgårdsarbete

Trädgårdsarbete

Hitta ett brett utbud av Trädgårdsarbete-produkter för hem, trädgård och gör-det-själv. Upptäck de bästa erbjudandena på bricoinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Trädgårdsarbete

Märken i Trädgårdsarbete

Hur väljer man det bästa trädgårdsredskapet?

Bevattning

Bevattning är en grundläggande jordbrukspraxis som involverar konstgjord applicering av vatten på mark eller grödor för att främja växttillväxt och säkerställa tillräckliga fuktnivåer för växtutveckling. Det spelar en avgörande roll för att upprätthålla jordbruket, särskilt i områden där nederbörden är otillräcklig eller opålitlig. Bevattningsprocessen innebär kontrollerad leverans av vatten till växter genom olika metoder, såsom sprinkler, droppsystem eller ytbevattning. Dessa tekniker syftar till att tillföra vatten direkt till växtens rotzon, vilket säkerställer effektiv vattenanvändning och minimerar slöseri. Bevattning erbjuder flera fördelar inom jordbruket. För det första hjälper det till att komplettera naturlig nederbörd och förser växter med nödvändiga vattenbehov, särskilt under torrperioder eller i torra områden. Genom att upprätthålla markfuktighetsnivåer stödjer bevattning växttillväxt, förbättrar skördarna och förbättrar den totala produktiviteten.

Bekämpningsmedel och fällor

Bekämpningsmedel och fällor används av bönder i jordbruksmarker. Bekämpningsmedel används inom jordbruket för att hantera ogräs, insektsangrepp och infektioner. De används för att förstöra eller bromsa utvecklingen av alger. Med användning av distinkta feromoner kan fällor användas för att observera målskadegörare i jordbruks eller bostadsområden.

Krukor och planteringskärl

Krukor och planteringskärl är behållare speciellt utformade för att hålla och visa växter. De finns i en mängd olika former, storlekar och material och används ofta i trädgårdsarbete, landskapsarkitektur och inredning. Krukor är vanligtvis gjorda av material som lera, keramik, plast eller metall. De har en rund eller cylindrisk form med en öppen topp och en ihålig insida där växtens rötter kan växa. Krukor har ofta dräneringshål i botten för att förhindra att vatten samlas och orsakar rotröta. De kan placeras både inomhus och utomhus och är lämpliga för ett brett utbud av växter, inklusive blommor, örter, grönsaker och små träd.

Bevattningspumpar

Pumpar är enheter som förflyttar vätskor genom automatiserad verkan, vanligtvis omvandlas från elektrisk kraft till hydraulisk energi. Pumpar kan delas in i tre huvuduppsättningar beroende på den process de driver för att driva vätskan: pumpar för omedelbar lyft, utkastning och gravitationspumpar. Pumpar fungerar på något sätt och får i sig energi för att utföra mekanisk sysselsättning som driver vätskan.

Soptunnor

Sopkärnor , även ofta kallade papperskorgar, soptunnor eller avfallsbehållare, är kärl utformade för bortskaffande och tillfällig förvaring av olika typer av avfallsmaterial. De spelar en avgörande roll för att upprätthålla renlighet och korrekt avfallshantering i hem, kontor, offentliga utrymmen och andra miljöer. Sopkärnor finns i olika former, storlekar och material för att tillgodose olika behov och inställningar. De kan hittas både inomhus och utomhus, inklusive kök, badrum, parker, gator och kommersiella områden. Vanliga material som används vid konstruktion av soptunnor är plast, metall och ibland trä. Plastbehållare är lätta, hållbara och motståndskraftiga mot fukt och rost, vilket gör dem lämpliga för både inomhus och utomhusbruk. Metallbehållare , som de som är gjorda av rostfritt stål, erbjuder ett mer robust och hållbart alternativ, som ofta används i offentliga utrymmen och områden med hög trafik.

Mer om trädgårdsarbete:
Mer om trädgårdsskötsel inkluderar monteringstillbehör, gödningsmedel och jord och verktyg. Du kan köpa dessa saker från dessa märken: Vileda , Edm , Prosperplast , Gardiun , Fiskars , Decoris , Karcher och Oem .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga