up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Stor planet Lead Support Sentralskap 6.5 cm

plus
Stor planet

Stor Planet Lead Support Sentralskap 6.5 cm

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Stor planet Lead Support Sentralskap 6.5 cm

Stor planet krom oval sentralskapstøtte. glanset finish. vedlikehold: rengjør med en tørr klut.


Spesifikasjoner:

Vekt: 0,0440 KG
Type: sentralskapstøtte
Merke: stor planet
Egenskaper: glanset finish
Modell: for ovalt rør
Mål: tilhørende stang oval 2,5x1,5cm


Hos bricoinn er vi dedikerte til å lage høykvalitets hjem, hage og gjør det selv produkter som vil gjøre din aktivitet mer behagelig. Er du interessert i og kjøpe Stor planet Lead Support Sentralskap 6.5 cm? Du er heldig siden bricoinn i Møbler katalogen og Wardrobes kategorien tilbyr vi andre hjem, hage og gjør det selv produkter som kan supplimentere din bestilling. Legg inn din bestilling nå og motta det innen et par dager.

Spesifikasjoner Stor planet Lead Support Sentralskap 6.5 cm

Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up