up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Weber Kompakt Gassgrill Traveler

plus
Weber

Weber Kompakt Gassgrill Traveler

Produktbeskrivelse Weber Kompakt Gassgrill Traveler

Sof Gass reisende weber bbq. Kompakt, effektiv, veldig praktisk og lett å transportere. Ideell for camping som en rask grilling på balkongen. Egenskaper: kompakt sammenlegg for minimalt med oppbevaringsplass og passer lett i bagasjerommet. Stort grillområde på 2 065 cm² slik at all maten er klar til å spises samtidig. Uttrykt designet for å optimalisere bruken av gass. Lett å transportere, stort ytterbord med kroker, automatisk lokklås, enhåndsmontering og sammenlegg, servicevognramme. Mål: 110,8x58,4x94,5cm (bredde/dybde/høyde) vekt 29kg


Spesifikasjoner:

- Enheter per boks: 1
- Vekt: 3 kg
- Materiale: Jern
- Bruksområde: Grilling røyking matlaging
- Type: Butan/propan gassgrill
- Merke: Weber
- Mål: 110,8x58,4x94,5cm

Er du interessert i Weber Kompakt Gassgrill Traveler? For øyeblikket er produktene på lager hos bricoinn, din nett hjem, hage og gjør det selv butkk. Hos bricoinn vil du finne flere hjem, hage og gjør det selv produkter fra merket Weber. Ikke vent lenger og nyt fra Weber Kompakt Gassgrill Traveler bare bare noen få klikk. Oppdag bricoinn sitt brede utvalg av hjem, hage og gjør det selv støtter nå.

Spesifikasjoner Weber Kompakt Gassgrill Traveler

Farge
Svart
Produkttype
Tenner

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up