Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Instrumenten

Instrumenten duiken

Vind een breed scala aan Instrumenten-producten voor duiken. Ontdek de beste deals bij diveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Instrumenten

Merken in Instrumenten

Welke instrumenten heb ik nodig om te duiken?

Accessoires en onderdelen

Accessoires en onderdelen die u zou moeten hebben om te duiken, zijn onder meer waterleien en natte leerboeken om u te helpen bij het bewaren en vastleggen van duikdetails. Voor het verzekeren van accessoires en meters , verschillende lanyards en clips zijn handig om uw uitrusting gemakkelijk vast te houden en om u in staat te stellen dingen gemakkelijk mee te nemen. Grote netzakken zijn geweldig om natte spullen veilig mee te nemen. Als u een set met reserveonderdelen bij u heeft, is het beheersbaar om kleine problemen op een duikplek op te lossen.

Kompassen

Kompassen zijn de apparaten die de basisrichtingen weergeven die worden gebruikt voor navigatie en geografische richting of die ook bekend staan om de richting te bepalen die vergelijkbaar is met de magnetische polen. Het bevat meestal een gemagnetiseerde pijl, zoals een kompasroos of kompaskaart, die kan worden omgeleid om zich te oriënteren met het magnetische noorden.

Duik consoles

Consoles worden gewoonlijk naar een computerluchtvaartterrein geleid waar een gebruiker beheer kan invoeren en resultaten kan bekijken, zoals de impact van ingevoerde orders of statusmeldingen van de computer. De console is vaak gekoppeld aan een geïsoleerde computer of computersysteem. Je kunt deze consoles van deze merken kopen: Cressi , SEAC , Mares , en Apeks , en Aqualung .

Dieptemeters

Dieptemeters zijn het apparaat dat wordt gebruikt voor het meten van diepte onder een overwegingsoppervlak. Ze bevatten dieptemeters voor duiken onder water en identieke toepassingen, en technische hulpmiddelen die worden gebruikt om de diepte van holtes en inkepingen vanaf een bepaald oppervlak te schatten. Vaak gericht als een dieptemicrometer, kan de dieptemeter een nauwkeurig gebouwd meetapparaat zijn dat de dieptemeting in een verscheidenheid aan metingen kan leveren.

Duikslangen

Duikslangen worden gebruikt om vloeistoffen via lucht of vloeistofomgevingen te brengen, en ze worden vaak gebruikt met klemmen, stoppen, mondstukken en flenzen om de vloeistofstroom te sturen. Een slang is een elastische holle buis die is gemaakt om ademgas van de ene duikfles naar de andere te transporteren. Slangen worden soms ook pijpen genoemd. De vorm van een slang is meestal cilindrisch. Slanglay out is gebaseerd op een assortiment van toepassingen en implementaties.

Manometers

Manometers zijn een instrument dat wordt gebruikt om de druk van het ademgas in de container te meten om te controleren hoeveel gas er nog in de duikfles zit. Druk wordt normaal gesproken waardig uitgedrukt in krachtverdelingen per faceteenheid. Dit is een van de belangrijkste duikuitrustingen en helpt je om je resterende ademgas in je duikfles in te schatten. Apparaten die worden gebruikt om de druk mechanisch te meten en aan te geven, worden manometers, samengestelde meters of vacuümmeters druk en vacuüm genoemd.