Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Instrumentit

Instrumentit sukellus

Löydä laaja valikoima tuotteita Instrumentit tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Instrumentit

n merkit Instrumentit

Mitä välineitä tarvitsen laitesukellukseen?

Tarvikkeet ja osat

Sukeltamiseen tarvittaviin lisävarusteisiin ja osiin kuuluvat vesiliuskat ja märät oppikirjat, jotka auttavat sinua säilyttämään ja tallentamaan sukelluksen yksityiskohtia. Lisävarusteiden ja mittareiden takaamiseksi käsissäsi ovat erilaiset kaulanauhat ja pidikkeet, jotka pitävät varusteesi helposti ja mahdollistavat tavaroiden tuomisen kätevästi. Suuret verkkokassit ovat uskomattomia märän varusteen sukellussarjan turvalliseen tuomiseen. Varaosasarjan pitäminen mukana tekee pienistä ongelmista hallittavissa sukelluskohdassa.

Kompassit

Kompassit ovat laitteita, jotka näyttävät navigoinnissa ja maantieteellisessä suunnassa käytetyt perussuunnat tai tunnetaan myös suunnan määrittämiseen magneettinapoihin verrattuna. Se sisältää tyypillisesti magnetoidun nuolen, kuten kompassiruusun tai kompassikortin, joka voi ohjata suuntautumaan magneettisen pohjoisen kanssa.

Sukelluskonsolit

Konsolit ohjataan tavallisesti tietokonelentopaikalle, jonne käyttäjä voi syöttää hallintaa ja tarkastella tuloksia, kuten syötettyjen tilausten vaikutuksia tai tilailmoituksia tietokoneelta. Konsoli on usein linkitetty eristettyyn tietokoneeseen tai tietokonejärjestelmään. Voit ostaa näitä konsoleita näiltä merkeiltä: Cressi , SEAC , Mares ja Apeks ja Aqualung .

Syvyysmittarit

Syvyysmittarit ovat laitteita, joita käytetään syvyyden mittaamiseen tarkastelupinnan alapuolella. Ne sisältävät syvyysmittareita vedenalaiseen sukellukseen ja identtisiin sovelluksiin sekä teknisiä työkaluja, joita käytetään onteloiden ja syvennysten syvyyden arvioimiseen tarkastelulta pinnalta. Usein syvyysmikrometriksi suunnattu syvyysmittari voi olla tarkasti rakennettu mittauslaite, joka voi tarjota syvyyslukeman erilaisissa mittauksissa.

Sukellusletkut

Sukellusletkuja käytetään nesteiden tuomiseen ilman tai nestemäisten ympäristöjen kautta, ja niitä käytetään yleisesti puristimien, tulppien, suuttimien ja laippojen kanssa ohjaamaan nestepurkausta. Letku on elastinen kovera putki, joka on luotu kuljettamaan hengityskaasua sukellussäiliöstä toiseen. Letkuja kutsutaan joskus myös putkiksi. Letkun muoto on yleensä sylinterimäinen. Letkuasettelu perustuu erilaisiin sovelluksiin ja toteutuksiin.

Painemittarit

Painemittarit ovat väline, jota käytetään mittaamaan säiliössä olevan hengityskaasun painetta sen tarkistamiseksi, kuinka paljon kaasua on jäljellä sukellussäiliössä. Paine on normaalisti arvokas voimanjakoina fasettiyksikköä kohti. Tämä on yksi tärkeimmistä sukellusvarusteista ja auttaa sinua arvioimaan jäljellä olevan hengityskaasun sukellussäiliössäsi. Paineen mekaaniseen mittaamiseen ja osoittamiseen käytettäviä laitteita kutsutaan painemittariksi, yhdistelmämittariksi tai alipainemittariksi paine ja tyhjiö.