up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Instrumenten dyk

Instrumenten dyk

Hitta ett brett utbud av Instrumenten-produkter för dyk. Upptäck de bästa erbjudandena på diveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Instrumenten

Märken i Instrumenten

Vilka instrument behöver jag för dykning?

Tillbehör och delar

Tillbehör och delar du bör ha för dykning inkluderar vattenskiffer och våta läroböcker som hjälper dig att bevara och registrera dykdetaljer. För att säkerställa tillbehör och mätare kommer olika snören och klämmor i handen för att hålla din utrustning lättare och för att du ska kunna ta med saker bekvämt. Stora nätpåsar är fantastiska för att säkert ta med våtutrustning dykutrustning. Att ha ett reservdelskit med dig gör det hanterbart att ta hand om mindre problem på en dykplats.

Passare

Kompasser är enheterna som visar de grundläggande riktningarna som används för navigering och geografisk riktning eller är också kända för att definiera riktningar jämförande med magnetpolerna. Det innehåller vanligtvis en magnetiserad pil, som en kompassros eller kompasskort, som kan omdirigera för att orientera sig med magnetiskt nord.

Dykkonsoler

Konsoler är vanligtvis riktade till en datorflygplats där en användare kan mata in hantering och se resultat som effekterna av inmatade order eller statusmeddelanden från datorn. Konsolen är ofta kopplad till en isolerad dator eller datorsystem. Du kan köpa dessa konsoler från dessa märken: Cressi , SEAC , Mares , och Apeks , och Aqualung .

Djupmätare

Djupmätare är den enhet som används för att mäta djup under en övervägande yta. De innehåller djupmätare för dykning under vatten och identiska applikationer, och tekniska verktyg som används för att uppskatta djupet av tomrum och fördjupningar från en betraktad yta. Ofta riktad som en djupmätare, kan djupmätaren vara en precisionsbyggd mätanordning som kan ge djupavläsningen i en mängd olika mätningar.

Dykslangar

Dykslangar används för att föra vätskor via luft eller vätskemiljöer, och de används vanligtvis med klämmor, proppar, munstycken och flänsar för att styra vätskeflödet. En slang är ett elastiskt konkavt rör skapat för att transportera andningsgas från en dyktank till den andra. Slangar kallas också ibland för rör. Formen på en slang är vanligtvis cylindrisk. Slanglayout baseras på ett urval av applikationer och implementeringar.

Tryckmätare

Tryckmätare är ett instrument som används för att mäta trycket på andningsgasen som finns i behållaren för att kontrollera hur mycket gas som finns kvar i dyktanken. Trycket är normalt värdigt i kraftdelningar per facettenhet. Detta är en av de viktigaste dykutrustningarna och hjälper dig att uppskatta din återstående andningsgas i din dyktank. Enheter som används för att mäta och indikera tryck mekaniskt kallas tryckmätare, sammansatta mätare eller vakuummätare tryck och vakuum.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga