up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Sea Frogs

Sea Frogs

Avdelinger

Elektronikk og Datamaskiner

Svømmeføtter, Masker og Snorkler

Allt ( Sea Frogs )

Om Sea Frogs

Sea Frogs, et pioner-navn innen undervannsfotografering og dykkerutstyr, har redefinert måten entusiaster utforsker havets dyp siden oppstarten. Med et engasjement for innovasjon, kvalitet og brukeropplevelse har Sea Frogs blitt en trofast følgesvenn for undervanns-eventyrere over hele verden.
Sea Frogs oppstod fra en lidenskap for dykking og et ønske om å fange opp den fascinerende skjønnheten under bølgene. Det som startet som et lite selskap med fokus på dykkermasker og fakler, har utviklet seg til et komplett utvalg av cutting-edge undervanns-innspillings- og belysningsutstyr. Gjennom årene har Sea Frogs stadig presset grensene for teknologi, og satt nye standarder i bransjen. Sea Frogs er mer enn et merke; det er et engasjement for å låse opp mysteriene i havet og gi undervannsentusiaster muligheten til å utforske, fange opp og dele de vidunder som er under overflaten.

Løsne opp dybdene av innovasjon

Sea Frogs dykkermasker er et vitnesbyrd om merkenes dedikasjon til både form og funksjon. Formet med presisjon og ved hjelp av avanserte materialer, tilbyr disse maskene uovertruffen klarhet og komfort under vann. Å fange opp skjønnheten i havet krever pålitelig og høyytelsesutstyr. Sea Frogs kameraer er designet for undervannsfotografer som krever presisjon og holdbarhet. Disse kameraene kombinerer skånsomt den nyeste teknologien med brukervennlige funksjoner, og sørger for at hvert dykk blir en mulighet til å fange imponerende bilder av marint liv.
For de som hungrer etter eventyr både over og under overflaten, er Sea Frogs actionkameraer den perfekte følgesvennen. Vanntett og robust, er disse kameraene bygget for å tåle de tøffeste forholdene og levere krystallklart bilde av dine undervannsuttrykk. Fra levende korallrev til spennende dykk i dypet, er Sea Frogs actionkameraer klare for enhver akvatisk eventyr. Belys mysteriene i dypet med Sea Frogs videolommelykter. Utformet for optimal undervannssynlighet, leverer disse lommelyktene en kraftig og jevn stråle av lys, som forbedrer dine opptak og fotografering. Sea Frogs lommelykter er ikke bare essensielle for sikkerhet, men også integrert i gleden av å utforske under vann. Designet for pålitelighet og varighet, gir disse lommelyktene en sterk og konsistent lyskilde, som tillater dykkere å navigere sikkert gjennom de mørke dypene. Kompakte, bærbare og kraftige, er Sea Frogs stavlykter det perfekte følgesvennet for dykkere som ønsker å legge til et touch av kreativitet til sine undervanns-escapader. Disse allsidige lysene kan enkelt monteres for å fange unike vinkler og belyse det undervannslandskapet, og gjøre dem til et must-have for eventyrlystne fotografer og videografer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk