up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Beuchat Dykkerør Activa

plus
Beuchat

Beuchat Dykkerør Activa

Produktbeskrivelse Beuchat Dykkerør Activa

Den Activa Dry snorkel har en strømlinjeformet ergonomisk buet rør utstyrt med en ny side kanaliserte silikon munnstykke.


Enkel og solid stropp klipp.


Ikke vent lenger og kjøp Beuchat Dykkerør Activa med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til diveinn kan du finne andre Snorkler produkter i kategorien Svømmeføtter, masker og snorkler som kan supplere din bestilling. Kjøp Beuchat Dykkerør Activa og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Snorkler tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Beuchat Dykkerør Activa

snorkel funksjoner
uten ventiler
uten skvettskjerm
Farge
Oransje
Alder
Voksen
type snorkel
Standarder
stiv snorkel
stiv
Anbefalt Bruk
Snorkeling
Fritidsdykking

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up