up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

De Profundis

De Profundis

KAIKKI ( De Profundis )

Noin De Profundis

De Profundis perustettiin vuonna 1998 tarjoamaan sukeltajille laadukkaita ja luotettavia sukellusvarusteita. Yritys sai nopeasti maineen innovatiivisten tuotteidensa, kuten De Profundisin pintapaineen mittareiden, De Profundisin anti-fog- sumutteen ja De Profundisin naamioiden, ansiosta. 2000-luvun alussa De Profundis päätti valmistaa enemmän tavaraa sukeltajille. He lisäsivät kokoelmaansa esineitä kuten kompasseja, letkuja ja pulloihin tarkoitettuja lisävarusteita. He alkoivat myös valmistamaan laajemman valikoiman sukellustarvikkeita niille, jotka sukeltavat hauskanpidon ja teknillisten syiden vuoksi. Joten he laajensivat tuotevalikoimaansa antaakseen sukeltajille enemmän vaihtoehtoja ja parempaa laatua. 2010-luvulla De Profundis tuli erittäin suosituksi brändiksi ympäri maailmaa. Tämä yritys haluaa varmistaa, että kaikilla sukeltajilla on turvallista, mukavaa ja hauskaa.
De Profundisin pintapaineen mittarit ovat tärkeitä työkaluja, joiden avulla sukeltajat voivat pysyä turvallisina veden alla. Ne käyttävät uusinta teknologiaa tarkkojen lukujen antamiseen, jopa vaikeissa olosuhteissa. De Profundisin pintapaineen mittarit ovat elintärkeitä syvyyden seurantaan, turvallisten sukellusten takaamiseen tarjoamalla tarkkoja lukuja ja käyttämällä teknologiaa vaativissa vedenalaisissa olosuhteissa.
De Profundis on kehittänyt De Profundisin anti-fog- sumutteen, joka auttaa estämään sumuamisen. Sumutetta on erityisesti kehitetty toimimaan vedenalaisissa olosuhteissa ja auttamaan näkemään selvästi, jopa haastavimmissa olosuhteissa.
Turvallisuus on erittäin tärkeää, kun tutkitte vedenalaista maailmaa. De Profundis valmistaa korkealaatuisia naamioita, jotka ovat mukavia, kestäviä ja istuvat hyvin. Tämä antaa sukeltajille mahdollisuuden tutkia vedenalaista maailmaa turvallisesti ilman, että heillä on huolta naamioistaan. De Profundisin naamiot on valmistettu pehmeistä ja mukavista materiaaleista, jotka eivät ärsytä ihoa. De Profundisin naamiot on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. De Profundisin naamiot ovat turvallisesti kiinni ja ne eivät liukene pois kasvoilta.
De Profundisin kompassit ovat välttämättömiä jokaiselle sukeltajalle, joka haluaa navigoimaan vedenalaista maailmaa luottavaisin mielin. Ne on suunniteltu tarkkuutta silmällä pitäen ja ovat elintärkeitä työkaluja jokaiselle sukeltajalle. De Profundisin kompassit on suunniteltu tarjoamaan tarkkoja lukuja, jopa haastavimmissa vedenalaisissa olosuhteissa. De Profundisin kompassit on helppoja käyttää, myös aloittelijoille. De Profundisin kompassit on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät veden alle sukeltamisen.
De Profundisin letkut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka auttavat syväsukelluksessa. De Profundisin letkut tulevat eri pituuksissa vastaamaan tarpeitasi.
De Profundis valmistaa erilaisia pulloihin tarkoitettuja lisävarusteita, joiden avulla sukeltajat voivat helposti juoda vettä. De Profundisin pullo-lisävarusteita pysyäkseen nesteytyneinä sukelluksen aikana.
Sukellustarvikkeet, jotka on valmistettu De Profundisin toimesta, ovat erittäin edistyksellisiä ja valmistettu huolellisesti ja ammattitaidolla. Kaikki, kuten hengityslaitteet ja säiliöt, testataan paljon, jotta varmistetaan että se on todella hyvää ja täyttää brändin korkeat laatustandardit.
De Profundis antaa sukeltajille mahdollisuuden kokea hauskin kokemuksen, joko ensimmäisellä kerralla sukeltamista tai tehdessään erittäin edistyneen tutkimuksen. Voit luottaa De Profundisiin antaaksesi sinulle tarvitsemasi tarvikkeet tutkiaksesi vedenalaista maailmaa turvallisesti ja vastuullisesti.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje