Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

De Profundis

Information för De Profundis
De Profundis grundades 1998 för att ge dykare högkvalitativ, pålitlig dykutrustning. Företaget vann snabbt ett rykte för sina innovativa produkter, såsom De Profundis ytlufttryckmätare, De Profundis antifog-spray och De Profundis-masker. I början av 2000-talet beslutade De Profundis att göra fler saker för dykare. De lade till saker som kompasser, slangar och tillbehör till flaskor i sin samling. De började också göra en större mängd dykutrustning för människor som dyker för nöjes skull och för dem som gör det av tekniska skäl. Så de utökade sitt produktutbud för att ge dykare mer alternativ och bättre utrustning. Under 2010-talet blev De Profundis en väldigt populär märke världen över. Detta företag vill se till att alla dykare är säkra, bekväma och har roligt.
De Profundis ytlufttryckmätare är viktiga verktyg som hjälper dykare att hålla sig säkra under vattnet. De använder den senaste tekniken för att ge exakta läsningar, även i svåra förhållanden. Profundis ytlufttryckmätare är avgörande för att övervaka djup, se till att dykningar är säkra genom att ge exakta mätningar och använda teknik för att fungera bra i utmanande undervattensförhållanden.
De Profundis har utvecklat en De Profundis antifog-spray som hjälper till att förhindra dis. Sprayen är speciellt formulerad för att fungera i undervattensförhållanden och hjälpa till att se tydligt, även i de mest utmanande förhållandena.
Säkerhet är mycket viktigt när du utforskar under vatten. De Profundis gör masker av hög kvalitet som är bekväma, hållbara och passar bra. Detta gör att dykare kan utforska den undervattensvärlden utan att behöva oroa sig för sina masker. De Profundis-masker är tillverkade av mjuka, bekväma material som inte kommer att irritera din hud. De Profundis-masker är tillverkade av högkvalitativa material. De Profundis-masker har en säker passform som inte glider av ditt ansikte.
De Profundis-kompasser är avgörande för alla dykare som vill navigera den undervattensvärlden med självförtroende. De är utformade med precision i åtanke och är ett avgörande verktyg för alla dykare. De Profundis-kompasser är utformade för att ge exakta läsningar, även i de mest utmanande undervattensförhållandena. Profundis-kompasser är lätta att använda, även för nybörjare. De Profundis-kompasser är tillverkade av högkvalitativa material som kan tåla undervattensanvändning.
De Profundis-slangar är tillverkade av högkvalitativa material som kan hjälpa till med djuphavsdykning. De Profundis-slangar finns i ett antal olika längder för att passa dina behov.
De Profundis gör en mängd flasktillbehör som gör det lätt för dykare att dricka vatten. De Profundis flasktillbehör för att hålla sig hydrerad medan du dyker.
Dykutrustningen som görs av De Profundis är super avancerad och gjord med mycket omsorg och skicklighet. Allting, som andningsenheter och tankar, testas mycket för att se till att det är riktigt bra och uppfyller de höga kraven hos märket. De Profundis tillåter dykare att ha den mest awesome upplevelsen, oavsett om det är deras första gång de dyker eller när de gör super avancerad utforskning. Du kan lita på De Profundis för att ge dig utrustningen du behöver för att utforska under vatten säkert och ansvarsfullt.