up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

De Profundis

De Profundis

Alles ( De Profundis )

Over De Profundis

De Profundis werd in 1998 opgericht om duikers te voorzien van hoogwaardige en betrouwbare scubamateriaal. Het bedrijf heeft zich snel een reputatie verworven door zijn innovatieve producten, zoals De Profundis oppervlaktedrukmeter, De Profundis anti-mist-spray en De Profundis maskers. In het begin van de jaren 2000 besloot De Profundis om meer spullen te maken voor duikers. Ze voegden dingen toe zoals kompassen, slangen en accessoires voor flessen aan hun collectie. Ze begonnen ook een grotere variëteit aan duikuitrusting te maken voor mensen die voor plezier duiken en voor degenen die het voor technische redenen doen. Daarom breidden ze hun productaanbod uit om duikers meer opties en betere uitrusting te geven. In de jaren 2010 werd De Profundis een echt populair merk over de hele wereld. Het bedrijf wil ervoor zorgen dat alle duikers veilig, comfortabel en plezierig zijn.
De Profundis oppervlaktedrukmeter zijn belangrijke hulpmiddelen die duikers helpen veilig te blijven onderwater. Ze gebruiken de nieuwste technologie om nauwkeurige lezingen te geven, zelfs onder moeilijke omstandigheden. De profundis oppervlaktedrukmeter zijn essentieel om diepte te meten, veilige duiken te garanderen door nauwkeurige lezingen te geven en technologie te gebruiken om goed te werken onder uitdagende onderwateromstandigheden.
De Profundis heeft een De Profundis Anti-mist-spray ontwikkeld die helpt om mistvorming te voorkomen. De spray is speciaal samengesteld om te werken onder wateromstandigheden en om helder te zien, zelfs onder de meest uitdagende omstandigheden.
Veiligheid is erg belangrijk wanneer je het onderwaterwereld verkent. De Profundis maakt hoogwaardige maskers die comfortabel, duurzaam en goed passen. Dit stelt duikers in staat om de onderwaterwereld veilig te verkennen zonder zich zorgen te maken over hun maskers. De Profundis maskers zijn gemaakt van zachte, comfortabele materialen die je huid niet zullen irriteren. De Profundis maskers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen met een veilige pasvorm die niet van je gezicht afglijdt.
De Profundis kompassen zijn essentieel voor elke duiker die met vertrouwen de onderwaterwereld wil verkennen. Ze zijn ontworpen met nauwkeurigheid in gedachten en zijn een essentieel gereedschap voor elke duiker. De Profundis kompassen zijn ontworpen om nauwkeurige lezingen te geven, zelfs onder de meest uitdagende onderwateromstandigheden. De Profundis kompassen zijn gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners. De Profundis kompassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen onderwatergebruik.
De Profundis slangen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die helpen bij diepzeeduiken. De Profundis slangen zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes om aan uw behoeften te voldoen.
De Profundis maakt een verscheidenheid aan flesaccessoires die het gemakkelijk maken voor duikers om water te drinken. De Profundis flesaccessoires om gehydrateerd te blijven tijdens het duiken.
De duikuitrusting die door De Profundis wordt gemaakt is super geavanceerd en gemaakt met veel zorg en vaardigheid. Alles, zoals de ademhalingsapparatuur en tanks, wordt veel getest om ervoor te zorgen dat het echt goed is en voldoet aan de hoge normen van het merk.
De Profundis stelt duikers in staat om de meest geweldige ervaring te hebben, of het nu hun eerste duik is of als ze super geavanceerde verkenningen doen. U kunt De Profundis vertrouwen om u de uitrusting te geven die u nodig heeft om veilig en verantwoordelijk onder water te verkennen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden