up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Drakt og Komplementer

Våtdrakt - Alder: Voksen

()
load

Hvordan velge en scuba våtdrakt?

En scuba våtdrakt er et spesialisert plagg designet for å gi varmeisolasjon og beskyttelse for dykkere i undervannsmiljøer. Den er vanligvis laget av neopren, et syntetisk gummilignende materiale som tilbyr utmerkede isolerende egenskaper. Du kan kjøpe dykkervåtdrakter fra Cressi , SEAC , Mares , Salvimar og Aqualung .

Tips for å velge scuba våtdrakt

De to hovedaspektene du bør vurdere når du velger en dykkervåtdrakt er passform og bekvemmelighet. Hvis våtdrakten din ikke passer riktig, vil den ikke gjøre sin oppgave med å holde varmen på dybden, og en ubehagelig drakt vil ødelegge hele dykkeropplevelsen. Riktig passform er avgjørende for en våtdrakts funksjonalitet og komfort. Sjekk produsentens størrelsestabeller og prøv forskjellige størrelser for å finne den beste passformen. Våtdrakten skal være tettsittende, men ikke for stram, noe som gir bevegelsesfrihet og et komfortabelt bevegelsesområde. Sørg for at våtdrakten dekker hele overkroppen, uten betydelige hull eller folder.
Med unntak av din bekvemmelighet og passform, vurder kvaliteten på drakten. Se etter våtdrakter med godt forseglede sømmer for å hindre vanninntrenging. Sømmer bør forsterkes og flatsømmes eller limes og blindsømmes for holdbarhet og for å minimere vannstrømmen. Vurder våtdrakter med tilleggsfunksjoner som forsterkede knebeskyttere for ekstra beskyttelse og holdbarhet. Mange våtdrakter har en spesiell indre fylling som enten teller ekstra varme og bekvemmelighet eller lar den tørke lettere.
Bestem den gjennomsnittlige vanntemperaturen til dykkestedene du planlegger å besøke. Dette vil hjelpe deg med å bestemme tykkelsen på våtdrakten som trengs. Tykkere våtdrakter gir bedre isolasjon i kaldere vann, mens tynnere våtdrakter er egnet for varmere temperaturer.
Bestem deg for våtdraktstilen basert på dine preferanser og dykkeforhold. Hele våtdrakter dekker hele kroppen, inkludert armer og ben, og gir maksimal dekning og varme. Shorts eller vårdresser har korte ermer og korte ben, egnet for varmere vann eller når mer fleksibilitet er ønsket.
Se etter våtdrakter laget av høykvalitets neopren, et syntetisk gummilignende materiale. Neopren gir god isolasjon og holdbarhet. Vurder også neoprentykkelsen, da den påvirker våtdraktens termiske egenskaper og fleksibilitet.
Våtdrakter har vanligvis glidelåser bak, glidelåser foran eller ingen glidelåser genserstil. Velg en glidelåstype som passer for deg og som passer dine dykkebehov. Glidelåser bak er vanlige og enkle å ta på, mens glidelåser foran gir mer fleksibilitet og egner seg for aktiviteter som surfing.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk