Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Duikspiesgeweren

Duikspiesgeweren

Vind een breed scala aan Duikspiesgeweren-producten voor duiken. Ontdek de beste deals bij diveinn. Snelle verzending en veilige betaling.

Top producten in Harpoengeweren

Merken in Harpoengeweren

Wat zijn de reserveonderdelen en accessoires van een harpoengeweer?

Vis stringer

Een visstringer is een eenvoudig visgereedschap dat wordt gebruikt om gevangen vis in het water vast te zetten en levend te houden terwijl u doorgaat met vissen of totdat u klaar bent om ze schoon te maken en klaar te maken voor consumptie. Het is in wezen een lang touw of koord waaraan op regelmatige afstanden metalen of plastic clips zijn bevestigd.

blunders

Een visgaffel is een gespecialiseerd stuk gereedschap dat vissers gebruiken om grote vissen te landen. Het bestaat meestal uit een lange paal of handvat met aan het uiteinde een scherpe haak of speerpunt. De gaffel is ontworpen om de vis te doorboren en een stevig houvast te bieden, waardoor de visser de vis uit het water en in de boot of op de kust kan tillen. Hoewel gaffels kunnen variëren in grootte en ontwerp, zijn ze meestal gemaakt van roestvrij staal of andere duurzame materialen om de stress van het landen van grotere vissen te weerstaan. De haak of speerpunt is meestal voorzien van weerhaken om te voorkomen dat de vis gemakkelijk wegglijdt.

Monofilament lijnen

Monofilamentlijnen zijn een soort vislijn gemaakt van een enkele streng synthetisch materiaal, meestal nylon. Ze zijn populair en worden veel gebruikt in de visserij vanwege hun veelzijdigheid en betaalbaarheid.

Nylon en Dyneema lijnen

Nylon en Dyneema lijnen zijn de vislijnen die zijn gemaakt van de twee vervaardigde materialen nylon en Dyneema. Beide materialen zijn door de mens gemaakt, maar deze lijnen zijn extreem duurzaam.

Paal speer

Een stokspeer is een waterinstrument dat wordt gebruikt bij het speervissen, met een hengel, een speerpunt en een rubberen spoel. Pole Spears zijn een van de belangrijkste tools voor speervissen.

Rollen

De vishaspels zijn de met de hand aangedreven haspel die wordt gebruikt bij het vissen om een vislijn rond te draaien en te laten vallen, meestal opgestegen op een hengel, maar kan ook worden gebruikt om een vastgebonden indicator te herstellen tijdens het vissen met een boog.

Schok absorbeerders

De schokdempers zijn mechanische instrumenten die zijn gemaakt om schokstimulaties onder te dompelen en te dempen. Het doet dit door de kinetische energie van de schok om te zetten in een andere toestand die vervolgens wordt verspreid.

harpoengeweren

Een harpoengeweer is een gespecialiseerd apparaat voor onderwatervissen dat is ontworpen voor het jagen op vissen tijdens het vrijduiken of speervissen. Het is een hulpmiddel dat door duikers wordt gebruikt om vissen onder water te schieten en te vangen.

Speerschachten

De speerschachten zijn gemaakt met een houten staak, terwijl de punt van de speer is gemaakt van pijlpunten, stukjes metaal zoals koper of een bot dat was gericht.

Speerpunten en drietanden

De speerpunten en drietanden zijn de delen van de speer en worden gebruikt bij onderwatervissers. Ze hebben puntige uiteinden en worden gebruikt om het lichaam van de vis te steken.

Meer over harpoengeweren:

Meer over harpoengeweren zijn reserveonderdelen, banden, componenten, accessoires, draagarmen en geweertassen . Je kunt al deze dingen kopen van merken als Cressi , SEAC , Salvimar , Apeks en Aqualung en Omer .