up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Harpungevär dyk

Harpungevär dyk

Hitta ett brett utbud av Harpungevär-produkter för dyk. Upptäck de bästa erbjudandena på diveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Harpungevär

Märken i Harpungevär

Vilka är reservdelar och tillbehör till en spjutvapen?

Fiskstringer

En fiskstringer är ett enkelt fiskeredskap som används för att säkra och hålla fångade fiskar vid liv i vattnet medan du fortsätter att fiska eller tills du är redo att rengöra och förbereda dem för konsumtion. Det är i huvudsak ett långt rep eller sladd med metall eller plastklämmor fästa vid det med jämna mellanrum.

Gaffar

En fiskegaffel är ett specialiserat verktyg som används av sportfiskare för att landa stora fiskar. Den består vanligtvis av en lång stång eller handtag med en vass krok eller spjutspets i änden. Gaffeln är designad för att sticka hål i fisken och ge ett säkert fäste, så att sportfiskaren kan lyfta fisken ur vattnet och in i båten eller upp på stranden. Medan gaffs kan variera i storlek och design, är de vanligtvis gjorda av rostfritt stål eller andra hållbara material för att motstå stressen av att landa större fiskar. Kroken eller spjutspetsen är vanligtvis hullingförsedd för att förhindra att fisken lätt glider av.

Monofilament linjer

Monofilamentlinor är en typ av fiskelina gjord av en enda sträng av syntetiskt material, vanligtvis nylon. De är populära och ofta används inom fiske på grund av deras mångsidighet och överkomliga priser.

Nylon och Dyneema linjer

Nylon och Dyneema linor är de fiskelinor som är uppbyggda av de två tillverkade materialen nylon och Dyneema. Båda materialen är konstgjorda men dessa linjer är extremt hållbara.

Stångspjut

Ett stångspjut är ett vatteninstrument som används vid spjutfiske, som håller ett spö, en spjutspett och en gummispole. Pole Spears är ett av de viktigaste spjutfiskeredskapen.

Rullar

Fiskerullarna är den handvevade rullen som används vid fiske för att snurra och släppa en fiskelina, vanligtvis upp på en fiskespö, men kan också användas för att återställa en tjudrad indikator under pilbågefiske.

Stötdämpare

Stötdämparna är mekaniska instrument skapade för att nedsänka och dämpa stötstimuleringar. Den gör detta genom att omvandla chockens kinetiska energi till ett annat tillstånd som sedan sprids.

Spearguns

En spjutpistol är en specialiserad undervattensfiskeanordning designad för att jaga fisk under fridykning eller spjutfiske. Det är ett verktyg som används av dykare för att skjuta och fånga fisk under vattnet.

Spjutaxlar

Spjutskaften är skapade med en träpåle medan spetsen på spjutet var gjord av pilspetsar, metallbitar som koppar eller ett ben som hade varit spetsigt.

Spjutspetsar och treuddar

Spjutspetsarna och treudden är spjutets delar och används vid spjutfiske. De har spetsiga ändar och används för att sticka fiskens kropp.

Mer om spjutvapen:

Mer om spjutvapen inkluderar Reservdelar, Band, Komponenter, Tillbehör, Wishbones och Gun Bags . Du kan köpa alla dessa saker från märken som Cressi , SEAC , Salvimar , Apeks , och Aqualung och Omer .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga