up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sealife

Sealife

Allt ( Sealife )

Märkesinformation för Sealife

Sealife startade i början av 1990-talet och är känt för att visa den fantastiska skönheten under vattnet. Varumärket började med idén att göra lättanvända kameror och tillbehör. Dessa var avsedda att hjälpa både erfarna dykare och entusiastiska snorklare att ta bilder och videor av sina undervattensupplevelser enkelt och tydligt.
Sealife bryr sig om att ta bilder under vattnet och du kan se detta i de fantastiska sakerna de har gjort. 1997 lanserade de den första undervattensdigitala kameran som alla kunde köpa. Detta förändrade hur människor tog bilder under vattnet. Sealifes coola uppfinning blev standard för branschen, vilket visar att de är ledare när det gäller att ta fram lösningar för att ta bilder under vattnet.
Sealife-produkter är inte bara verktyg; de är en förlängning av din passion för utforskning, designade för att ge exceptionell prestanda och tillförlitlighet under ytan. I SEALIFE-upplevelsen ingår våra signaturprodukter, inklusive Sealife-kameror, Sealife-actionkameror och SeaLife LED-ficklampor. Dessa instrument är skapade med precision och innovation, så att du kan fånga varje undervattensögonblick med klarhet och livfullhet. Vår Sealife Scuba-belysning och Sealife-ficklampor belyser djupet och avslöjar en värld av färger och texturer som annars skulle förbli dolda.
Sealife LED-ficklampa är mycket ljus och tålig, vilket gör den till ett populärt val för dykare och snorklare runt om i världen. Alla våra SeaLife-kameror och belysningsaccessoarer är designade för att fungera perfekt tillsammans, så att du kan ta bra undervattensbilder och videor. Detta inkluderar våra kamerahus, som skyddar din kamera från vattenskada, och vår undervattensbelysning, som hjälper dig att fånga bilder som är klara och skarpa. Vi har också ett stort utbud av andra tillbehör, såsom filter, handtag och fästen, som kan hjälpa dig att ta din undervattensfotografering till nästa nivå.
Utforska den fantastiska undervattenvärlden med SEALIFE, där state-of-the-art-teknik möter det djupa hav och varje dyk blir en oförglömlig upplevelse i Sealife-riket. Sealife är även engagerat i att utbilda människor om betydelsen av marin bevarande. Företaget sponsrar ett stort antal utbildningsprogram och initiativ, och produkterna är designade för att hjälpa människor att förstå den känsliga balansen av marina liv.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga