up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sealife

Sealife

KAIKKI ( Sealife )

Noin Sealife

Sealife aloitti varhaisessa 1990-luvulla ja on tunnettu näyttävän upean kauneuden veden alla. Merkki alkoi idealla luoda helppokäyttöisiä kameroita ja lisävarusteita. Nämä olivat tarkoitettu auttamaan sekä kokeneita sukeltajia että innokkaita snorklaajia ottamaan kuvia ja videoita heidän vedenalaisista kokemuksistaan ​​helposti ja selkeästi.
Sealife välittää kuvien ottamisesta veden alla ja voit nähdä tämän upeista asioista, jotka he ovat tehneet. Vuonna 1997 he esittelivät ensimmäisen vedenalaisen digitaalikameran, jonka kuka tahansa voi ostaa. Tämä muutti, kuinka ihmiset ottivat kuvia veden alla. Sealifen hauska keksintö tuli alan standardiksi, osoittaen, että he ovat johtavia ratkaisujen tarjoajia kuvan ottamiseen veden alla.
Sealifen tuotteet eivät ole vain työkaluja; ne ovat jatkoa intohimonne tutkimukseen, jotka on suunniteltu tuottamaan poikkeuksellista suorituskykyä ja luotettavuutta syvyyksien alla. SEALIFE-kokemuksen ytimessä ovat tuotemerkkimme, mukaan lukien Sealifen kamerat, Sealifen toimintakamerat ja Sealifen LED-taskulamput. Nämä laitteet on valmistettu tarkkuudella ja innovaatiolla, jotta voit tallentaa jokaisen vedenalaisen hetken selkeydellä ja eloisuudella. Sealifen sukellusvalaistuksemme ja Sealifen taskulamput valaisevat syvyydet, paljastaen maailman värejä ja tekstuureja, jotka muuten pysyisivät piilossa.
Sealifen LED-taskulamppu on erittäin kirkas ja kestävä, mikä tekee siitä suositun valinnan sukeltajille ja snorklaajille ympäri maailmaa. Kaikki SeaLife-kameramme ja valaistuslisävarusteemme on suunniteltu toimimaan yhdessä täydellisesti, jotta voit ottaa upeita vedenalaisia ​​kuvia ja videoita. Tämä sisältää kamera-asumme, jotka suojaavat kamerasi vesivauriolta, ja vedenalaisen valaistuksemme, joka auttaa sinua ottamaan kirkkaita ja selkeitä kuvia. Meillä on myös erilaisia ​​muita lisävarusteita, kuten suodattimia, kahvoja ja kiinnikkeitä, joiden avulla voit viedä vedenalaisen valokuvauksen seuraavalle tasolle.
Tutki upeaa vedenalaista maailmaa SEALIFEn kanssa, jossa huipputekniikka kohtaa syvän meren, ja jokaisen sukelluksen muuttuessa unohtumattomaksi seikkailuksi Sealifen valtakunnassa. Sealife sitoutuu myös opettamaan ihmisille merellisen suojelun tärkeydestä. Yritys sponsoroi erilaisia ​​opetusohjelmia ja -initiativeja, ja sen tuotteet on suunniteltu auttamaan ihmisiä ymmärtämään herkän elämän tasapainon meren elämässä.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje