Vul uw e-mailadres in en we sturen u meteen een link om uw wachtwoord te wijzigen.

Start

Sealife

Over Sealife
Sealife begon in de vroege jaren 1990 en staat bekend om de verbluffende schoonheid onder het water te tonen. Het merk begon met het idee gemakkelijk te gebruiken camera's en accessoires te maken. Deze waren bedoeld om zowel ervaren duikers als enthousiaste snorkelaars te helpen gemakkelijk en helder foto's en video's te maken van hun onderwaterervaringen.
Sealife maakt zich zorgen over het nemen van foto's onder water en je kunt dit zien in de geweldige dingen die ze gedaan hebben. In 1997 introduceerden ze de eerste onderwater digitale camera die iedereen kon kopen. Dit veranderde de manier waarop mensen foto's onder water namen. Sealifes cool uitvinding werd de standaard voor de industrie, wat aantoont dat ze leiders zijn in het maken van oplossingen voor het nemen van foto's onder water.
Sealife producten zijn niet alleen gereedschappen; ze zijn een verlengstuk van je passie voor ontdekking, ontworpen om uitzonderlijke prestaties en betrouwbaarheid onder het oppervlak te leveren. In het hart van de SEALIFE ervaring staan ​​onze signatuurproducten, waaronder Sealife-camera's, Sealife-actiecamera's en Sealife LED-zaklampen. Deze instrumenten worden met precisie en innovatie gemaakt, zodat u elk onderwatermoment helder en levendig vastlegt. Ons Sealife-duikverlichting en Sealife-zaklampen verlichten de diepten, waardoor een wereld van kleuren en texturen zichtbaar wordt die anders verborgen zouden blijven.
De Sealife LED-zaklamp is zeer helder en sterk, waardoor het een populair keuze is voor duikers en snorkelaars over de hele wereld. Al onze SeaLife-camera's en verlichtingsaccessoires zijn ontworpen om perfect samen te werken, zodat u mooie onderwaterfoto's en video's kunt maken. Dit omvat onze camera-huizen, die uw camera beschermen tegen waterbeschadiging, en onze onderwaterverlichting, die u helpt heldere en duidelijke beelden te maken. We hebben ook een verscheidenheid aan andere accessoires, zoals filters, grips en mounts, die u kunnen helpen uw onderwaterfotografie naar een hoger niveau te tillen.
Verken de verbazingwekkende onderwaterwereld met SEALIFE, waar cutting-edge technologie de diepe oceaan ontmoet en elke duik verandert in een onvergetelijk avontuur in het Sealife-rijk. Sealife is ook toegewijd aan het onderwijzen van mensen over de belangrijkheid van mariene bescherming. Het bedrijf sponsort een verscheidenheid aan educatieve programma's en initiatieven en zijn producten zijn ontworpen om mensen te helpen het delicate evenwicht van het mariene leven te begrijpen.