Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Skor

Skor dyk

Hitta ett brett utbud av Skor-produkter för dyk. Upptäck de bästa erbjudandena på diveinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Skor

Märken i Skor

Hur väljer man skor för dykning?

Aqua skor

Aqua skor , även känd som vattenskor eller simskor, är en typ av skor som är designade för användning i och runt vatten. De är gjorda av material som är snabbtorkande, lätta och andas, såsom mesh, neopren eller syntetiska tyger. Aqua skor har ofta en slip on eller snörning design, och är designade för att vara bekväma och flexibla för användning i en mängd olika vattenaktiviteter, såsom simning, båtliv, kajakpaddling och snorkling. Aqua skor är också designade för att ge skydd för fötterna, eftersom de har halkfria sulor och ofta har förstärkta tår och klackar för att skydda mot stenar, skal och andra faror. Vissa aqua skor har även ytterligare funktioner som dräneringshål eller justerbara remmar för en säkrare passform. De finns i en mängd olika färger och stilar, från grundläggande svart eller vit till ljusa och färgglada mönster, och är tillgängliga för både vuxna och barn.

Träskor

Träskor är en typ av skor som kännetecknas av sin robusta design, stängda tå och öppna rygg. De är vanligtvis gjorda av trä, läder eller gummi, men på senare år har ett syntetiskt material som heter Croslite blivit populärt för träskokonstruktion. Croslite är ett lätt, slitstarkt och vattentåligt material som ofta används vid konstruktion av träskor och andra typer av skor. Croslite träskor är kända för sina ljusa färger, bekväm passform och design som är lätt att rengöra. De bärs ofta av sjukvårdspersonal, kockar och andra som behöver bekväma och halksäkra skor för långa perioder av stående och gå. Croslite träskor har också blivit populära för vardagskläder och utomhusaktiviteter, eftersom de är lätta och ger bra stöd och dragkraft på en mängd olika underlag. Du kan köpa dessa träskor från dessa märken: Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung , och Scubapro .

Flip flops

Flip flops är en slags lättviktssandal, vanligtvis sliten som en form av informella skor. De består av en balanserad sula som hålls löst på foten av ett Y format band som kallas tåstring eller kan vara en styv bas. Flip flop kan vara en imitation av ljudet från sandalerna när de vandrar i dem.

Skor

Sneakers är en typ av fritidsskor som är designade för komfort och stil. De är vanligtvis gjorda med en gummisula och en ovandel i canvas eller läder, och är designade för att vara lätta och flexibla. Sneakers designades ursprungligen för atletiska aktiviteter som löpning, basket och tennis, men de har sedan dess blivit ett populärt modeplagg och bärs för en mängd olika aktiviteter. Sneakers finns i ett brett utbud av stilar och färger, från klassiskt vitt läder till färgglada och mönstrade mönster. De är ofta ett populärt val för vardagskläder, såväl som för sport och andra fysiska aktiviteter.