Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Jalkineet

Jalkineet sukellus

Löydä laaja valikoima tuotteita Jalkineet tuotteita henkilölle sukellus. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa diveinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Jalkineet

n merkit Jalkineet

Kuinka valita jalkineet sukellukseen?

Aqua kengät

Vesikengät , jotka tunnetaan myös nimellä vesikengät tai uimakengät, ovat jalkineita, jotka on suunniteltu käytettäväksi vedessä ja sen ympäristössä. Ne on valmistettu nopeasti kuivuvista, kevyistä ja hengittävistä materiaaleista, kuten verkko , neopreen tai synteettisistä kankaista. Aqua kengissä on usein slip on tai nauhat, ja ne on suunniteltu mukaviksi ja joustaviksi käytettäväksi erilaisissa vesiaktiviteetteissa, kuten uinnissa, veneilyssä, melonnassa ja snorklauksessa. Vesikengät on suunniteltu myös suojaamaan jalkoja, sillä niissä on liukumattomat pohjat ja usein vahvistetut varpaat ja kantapäät suojaamaan kiviltä, kuorilta ja muilta vaaroilta. Joissakin vesikengissä on myös lisäominaisuuksia, kuten tyhjennysreiät tai säädettävät olkaimet turvallisemman istuvuuden takaamiseksi. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja tyyleissä perusmustista tai valkoisista kirkkaisiin ja värikkäisiin malleihin, ja niitä on saatavana sekä aikuisille että lapsille.

Tukokset

Puukengät ovat jalkineiden tyyppi, jolle on tunnusomaista niiden tukeva muotoilu, suljettu kärki ja avoin selkä. Ne on tyypillisesti valmistettu puusta, nahasta tai kumista, mutta viime vuosina synteettinen Croslite materiaali on tullut suosittu tukkien rakentamiseen. Croslite on kevyt, kestävä ja vettähylkivä materiaali, jota käytetään usein puukenkien ja muiden jalkineiden valmistukseen. Croslite puukengät tunnetaan kirkkaista väreistään, mukavasta istuvuudestaan ja helposti puhdistettavasta muotoilustaan. Niitä käyttävät usein terveydenhuollon ammattilaiset, kokit ja muut, jotka tarvitsevat mukavia ja liukastumattomia jalkineita pitkiä aikoja seisomiseen ja kävelyyn. Croslite puukengistä on tullut suosittuja myös vapaa ajan pukeutumiseen ja ulkoiluun, koska ne ovat kevyitä ja tarjoavat hyvän tuen ja pidon erilaisilla pinnoilla. Voit ostaa näitä puukengät näiltä merkeiltä: Cressi , SEAC , Mares , Salvimar , Aqualung ja Scubapro .

Sandaalit

Varvastossut ovat eräänlainen kevyt sandaali, joka on yleensä rispaantunut epävirallisena jalkinena. Ne koostuvat tasapainoisesta pohjasta, jota pitää löyhästi jalassa Y muotoinen nauha, jota kutsutaan varvashihnaksi, tai ne voivat olla jäykkä pohja. Varvastossut voivat olla jäljitelmä sandaalien tuottamasta äänestä, kun ne vaeltavat niissä.

Kengät

Tennarit ovat vapaa ajan jalkineita, jotka on suunniteltu mukavuuteen ja tyyliin. Niissä on tyypillisesti kumipohja ja kangas tai nahkapäällinen, ja ne on suunniteltu kevyiksi ja joustaviksi. Tennarit suunniteltiin alun perin urheilullisiin aktiviteetteihin, kuten juoksemiseen, koripalloon ja tennikseen, mutta niistä on sittemmin tullut suosittu muotituote, ja niitä käytetään monenlaisiin aktiviteetteihin. Tennareita on tarjolla laaja valikoima tyylejä ja värejä klassisesta valkoisesta nahasta kirkkaanvärisiin ja kuviollisiin malleihin. Ne ovat usein suosittu valinta jokapäiväiseen käyttöön sekä urheiluun ja muihin fyysisiin aktiviteetteihin.