Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Spetton

Information för Spetton
"Spetton är en välkänd utvecklare av dykutrustning och tillbehör för dykindustrin. Företaget skapar och utvecklar högkvalitativa produkter som innehåller karbinhakar, lådor, förlängare, knivar, fodral, bälten, spännen, torra säckar, utrustningsväskor, masker, dykgewichtsystem, snorklar, fenkassar och relaterade tillbehör. Spettons breda utbud av produkter gör att dykare kan njuta av vattensporter med skydd och erfaren kompetens.
En av Spettons mest framstående egenskaper är dess kompromisslösa engagemang för hållbarhet och miljöansvar. Varumärket erkänner vikten av att rädda haven och vattenekosystemen och integrerar miljövänliga material och tillverkningsmetoder när det är möjligt.
Spettons produkter är uppskattade av både erfarna dykare och hobbyister, välkända för sin funktionalitet och hållbarhet. Spettons utrustning erbjuder det förtroende och den tillförlitlighet som krävs för ett lyckat undervattensäventyr.
Som översikt är Spetton ett märke som är synonymt med kreativitet, överlägsen kvalitet och hållbarhet i världen av fridykning och harpunfiske. Med en rik historia och ett starkt åtagande för haven fortsätter Spetton att vara det ledande valet för dykare som vill ha den bästa utrustningen för sina vattenaktiviteter.

Spetton erbjuder ett brett utbud av högkvalitativ utrustning och tillbehör som är utvecklade för att tillgodose behoven hos vattenentusiaster. Spettons samling av dykutrustning och tillbehör innehåller ett brett utbud av viktiga verktyg för både amatörer och experter. Deras produktlinje innehåller fenor, snorklar, masker och olika tillbehör, alla utvecklade med fokus på funktionalitet, hållbarhet och kreativitet.
Spettons våtdräkter är kända för sin överlägsna kvalitet och flexibilitet, vilket ger både värme och rörelsefrihet, vilket är avgörande för harpunfiskare som ofta tillbringar lång tid i vattnet.
Spettons fenor är en viktig del av märkets breda utbud av fridyknings- och harpunfiskeutrustning. Dessa fenor är speciellt utformade för att förbättra dykares funktionalitet och effektivitet när de navigerar i undervattensvärlden.
Spettons knivar är kända för sin robusta konstruktion. De är vanligtvis tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål eller andra korrosionsbeständiga material för att motstå den tuffa undervattensmiljön.
Spettons masker är vanligtvis tillverkade av högkvalitativa material, inklusive härdat glas och hållbara silikonkragar. Dessa material väljs för att erbjuda en pålitlig och hållbar produkt.
Spettons lådor är utformade för att vara vattentäta och säkerställer att utrustningen inuti förblir torr och skyddad mot fukt, vilket kan orsaka skador eller korrosion.
Spettons dykgewichtsystem är teknisk utrustning som är utvecklad för att hjälpa dykare att uppnå önskad flytkraft och balans under vatten.