up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

adidas

Predator

Predator

Copa

Copa

X Crazyfast

X Crazyfast

Pallot

Pallot

Maajoukkueet

Maajoukkueet

Real Madrid

Real Madrid

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Palautuminen ja Hoito

Pelivarusteet

Saappaat

Tuotemyynti

Valmennus

Varusteet

KAIKKI( adidas )

adidas

Omistaudu lookillesi täydellisyydellä Adidaksen avulla

Astu urheiluun mukaan Adidaksen tuotteilla Goalinnissa. Adidaksen on perustanut Adolf Dassler vuonna 1949 ja aluksi se keskittyi vain Adidaksen urheilukenkiin, mutta laajeni myöhemmin erilaisiin urheiluvaatteisiin ja streetwear-tuotteisiin. Laadukkaan ja mukavan materiaalin ansiosta asiakkaat luottivat brändiin vain logojen nähdessään vaatteissa. Valitse mikä tahansa Adidaksen tuote Goalinnista ja pääse pukukoppiin tyylikkäänä. Adidaksesta tunnetaan poikien ja tyttöjen Adidaksen kenkien erinomaisesta laadusta. Lisäksi Adidaksen saappaat ovat ylläpitäneet erityisyyttään innovatiivisilla ja muodikkailta suunnitteluilla. Ne tarjoavat parhaan kiihtyvyyden ja otteen suorituskyvyn parantamiseksi ja vältettäväksi tarpeettomat vammoja. Yhdistä ne Adidaksen sukkien kanssa, jotta jalkasi saavat lisää mukavuutta.

Adidas tarjoaa sinulle kaiken tarvittavan liikunnan harjoittamiseen

Kenkien lisäksi voit löytää kaikenlaisia urheiluvaatteita, kuten Adidaksen takit, Adidaksen shortsit, Adidaksen urheilurintaliivit ja paljon muuta. Tämä urheiluvaatetus on erittäin kevyttä ja antaa ilman virtaavan harjoituksen aikana, ja joustavasta ja hikoiluun kestävästä materiaalista tehostaa suorituskykyä kahdesti. Pelaajat voivat luoda myös joukkueensa takkiin mukautettuja sanoja tai viestejä. Adidaksen hupparit ja Adidaksen pipot ovat myös suuri vaihtoehto ulkona pelatessa, pitäen sinut lämpimänä ja mukavana ilman kerroksia. Puuvilla, jota käytetään näiden vaatteiden valmistamiseen, estää ihon allergioita muilla materiaaleilla. Lisäämään vaatteiden kestävyyttä käyttöiän, Adidas käyttää kaksinkertaisia ​​neuloksia. Näin he tekevät sinusta parhaan pelin aikana ilman, että olet rajoitettu tekemään mitään. Lisäksi vaatteiden ja kenkien lisäksi sillä on laaja valikoima ja erilaisia ​​tarvikkeita, kuten lippikset, laukut, Adidaksen vyöt ja paljon muuta. Kaikki nämä tuotteet inspiroivat sinua luovasti, ja ikonisten suunnittelujen moderni tulkinta tekee niistä sekä klassisia että moderneja.

Lisää Adidaksesta

Adidas on johtava tuotevalmistaja, joka tarjoaa lähes kaikenlaisia ​​urheiluvaatteita maailmanlaajuisesti erinomaisen laadun ansiosta. Nyt voit saada suosikkisi Goalinnista, urheilukaupastasi. Urheiluvaatekaappi voidaan täydentää vain Adidaksen kokoelmalla. Adidaksesta on tullut nyt brändi, joka on aina viimeisimmässä muodissa uutuuspalvelujen julkaisemisen kanssa, jotka voivat lisätä tyylikkään sävyn tyyliisi. Koristeena on sen elegantit ja ajattomat palaset, jotka varmistavat, että hohdat heijastavien yksityiskohtien ansiosta myös hämärässä valossa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje