up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

adidas

Predator

Predator

Copa

Copa

X Crazyfast

X Crazyfast

Baller

Baller

Landslag

Landslag

Real Madrid

Real Madrid

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Barnesko

Dameklær

Damesko

Gjenoppretting og Stell

Herreklær

Herresko

Støvler

Trening

Undertøy

Utstyr

Utstyr

Allt( adidas )

adidas

Eiendom toppen av utseende med Adidas

Ta din plass i sport med Adidas-serien hos Goalinn. Adidas er et ledende luksuriøst sportsmerke grunnlagt av Adolf Dassler i 1949. Først fokuserte den bare på Adidas-sportsko, men utvidet seg senere til ulike sportsklær og streetwear-plagg. Det beste kvalitets- og komfortable materialet gjorde at kundene blindt stolte på dette merket bare ved å se logoen på klærne. Plukk opp noe Adidas-element hos Goalinn for å gå på banen med stil. Det er kjent for sin utmerkede kvalitet på Adidas-sko for gutter og jenter. Også Adidas-støvler har opprettholdt sin spesialitet i sine innovative og motebevisste design. De har den beste akselerasjonen og grepffekten for å forbedre ytelsen din og unngå unødvendige skader. Par dem med Adidas-sokker for å legge til ekstra komfort for føttene.

Adidas tilbyr deg alt du trenger for å trene sport

I tillegg til sko kan du finne alle slags sportsklær som Adidas-jakker, Adidas-shorts, Adidas-sport-bh'er og mye mer. Denne sportstøyen er veldig lett og lar luft passere under trening, og det elastiske og svedresistente materialet øker ytelsen dobbelt. Spillere kan også lage tilpassede ord eller meldinger for lagjakkene sine. Adidas-hettegensere og Adidas-bønner er også et godt valg når det gjelder å spille utendørs, som holder deg varm og komfortabel uten å legge lag. Bomullen som brukes til å lage disse plagene forhindrer hudallergier som skyldes bruk av andre materialer. Mens for å øke slitasjen på klærne, bruker Adidas dobbeltstrikkede stoffer. Dermed gjør de deg til å gi det beste i spillet uten å bli begrenset til å gjøre noe. I tillegg til klær og sko har det et bredt sortiment og ulike tilbehør, som caps, bagger, Adidas-belter og mye mer. Alle disse elementene inspirerer deg kreativt, og de ikoniske designene med et moderne twist gjør dem både klassiske og moderne.

Mer om Adidas

Adidas er en leder innen å tilby nesten alle typer sportstøy med overlegen kvalitet over hele verden. Og nå kan du få favorittelementet ditt hos Goalinn, din fotballbutikk. Sportgarderoben kan bare fullføres med Adidas-samlingen. Adidas er nå et merke som alltid er i siste mote med uttalelsesposter som er utgitt i år som kan legge til et chic-preg til stilen din. Kransekaken er dets elegante og tidløse stykker som sikrer at du skinner med reflekterende detaljer selv i svakt lys.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk