up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Mikasa

Mikasa

Afdelinger

Alle ( Mikasa )

Om Mikasa

Kozo Mikasa grundlagde Mikasa Manufacturing Company i Kobe, Japan. Mikasa har etableret sig som en global leder inden for sportudstyr, især inden for volleyball, fodbold og futsal. Mikasa er et berømt firma, der fremstiller volleybolde og fodbolde. Mikasas produkter er så gode, at de anvendes til vigtige sportsbegivenheder over hele verden. Mikasa tilbyder et omfattende udvalg af produkter, der inkluderer Mikasa fodbolde, Mikasa futsalbolde, Mikasa volleyballbolde, Mikasa træningstrøjer, Mikasa træningskegler og Mikasa udstyrssæt.
Mikasa fodbolde bruges i en række ligaer, herunder FIFA og FIVB. Mikasa fodbolde fremstilles meget nøje for at være lige rigtige. De er designet til at flyve godt gennem luften og holde i lang tid, når du spiller med dem på fodboldbanen.
Mikasa futsalbolde er specielle bolde, der bruges til at spille indendørs fodbold. De er fremstillet af holdbare materialer og har en speciel dimplet overflade, der hjælper bolden med at rulle jævnt på den hårde bane. Mikasa futsalbolde er lavet til at hoppe mindre og være lette at styre, så du kan nyde at spille futsal med præcision og færdighed.
Mikasa er et brand, der er forbundet med volleyball. De blev kendte i 1968, da de introducerede en speciel volleyball kaldet M-100. Mikasa volleyballbolde er specielle bolde, der er lavet til at spille volleyball. De er designet til at være præcist den rigtige størrelse, vægt og form for en stor volleyballkamp. Disse bolde er fremstillet til at være holdbare og lette at styre, så spillerne kan nyde en sjov og spændende volleyballkamp.
Mikasa træningstrøjer er dragter, du kan bære til sport eller fritidsaktiviteter. De kommer normalt som et sæt, med en jakke og matching bukser. Mikasa, et mærke kendt for sportudstyr, laver også disse behagelige og sporty træningstrøjer. De er designet til at være lette at bevæge sig i og har ofte et stilfuldt udseende. Folk bærer dem til ting som jogging, træning eller bare at være behagelig, mens de stadig ser cool ud.
Mikasa træningskegler lette og holdbare kegler fås i forskellige farver, så det er nemt at se og placere dem i specifikke formationer. De bruges ofte til at markere træningsområder, opsætte øvelser og spillebaner i en række forskellige sportsgrene, herunder fodbold, basketball, volleyball og meget mere. Mikasa træningskegler er et værdifuldt supplement til enhver atlets træningsudstyr, da de giver tydelige visuelle cues til at forbedre træningseffektivitet og effektivitet.
Mikasa udstyrssæt er en samling af sportsudstyr fremstillet af mærket Mikasa. Det inkluderer normalt forskellige genstande, der er nødvendige til en bestemt sport, såsom bolde, pumper, net, kegler, træningshjælpemidler eller andet udstyr. Det er en praktisk måde at komme i gang og nyde sporten med det rigtige udstyr.
Mikasa er at give atleter de værktøjer, de har brug for for at excellere og opnå deres drømme. Mikasa-produkter bruges af atleter på alle niveauer, fra rekreative spillere til eliteprofessionelle, i mere end 120 lande over hele verden. Mikasa er et mærke, der stammer dybt fra sit engagement i excellence, og stræber konstant efter at give atleter de værktøjer, de har brug for for at udføre deres bedste.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk