up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Famosa

Famosa

KAIKKI ( Famosa )

Noin Famosa

Famosa, un nimi, joka on synonyymi leikkisyydelle ja arvostetuille lapsuudenmuistoille, on ollut vankka tekijä lelujen valmistusmaailmassa sen perustamisesta vuodesta 1957 lähtien. Perustettu Espanjaan, brändi on ponnistellut tuodakseen iloa ja viihdettä lapsille ympäri maailmaa innovatiivisten ja laadukkaiden lelujen avulla. Famosan matka on merkitty sitoutumisella luovuuteen, turvallisuuteen ja uskoon, että jokainen lapsi ansaitsee lapsuuden täynnä naurua ja mielikuvitusta. Famosan runsas historia ja sitoutuminen luomaan muistoja lapsuudesta ovat vahvistaneet sen asemaa rakastettuna brändinä lelujen maailmassa. Monipuolisen ja luovan tuotevalikoiman kautta Famosa jatkaa lapsen leikin ja oppimisen muokkaamista, jättäen jälkensä perheiden sydämiin ympäri maailmaa.

Luoden iloisia muistoja vuodesta 1957

Famosan monipuolinen leluvalikoima sopii kaikenikäisille lapsille, edistäen luovuutta ja oppimista leikkien kautta. Yrityksen sitoutuminen laatuun takaa, että jokainen Famosa-lelu ei ole pelkästään esine, vaan myös ilon ja innostuksen lähde. Pehmeät, lämpimät ja vastustamattoman suloiset Famosa-pehmoeläimet on valmistettu tarkkuudella ja rakkaudella. Nämä pehmeät seurakumppanit tulevat lapsen turvaksi, tarjoten lohtua ja lämpöä. Olipa se sitten pehmeä nallekarhu, suloinen pörröinen pupu tai mielikuvituksellinen hahmo, Famosa-pehmoeläimet on suunniteltu arvostetuksi seuralaiseksi jokaiseen lapsuuden seikkailuun.
Nuorille tutkijoille ja eläinrakastajille Famosan eläinfiguurivalikoima tuo luonnon ihmeet leikkiin. Realistisesti yksityiskohtaiset ja hienostuneesti valmistetut eläinfiguurit innostavat uteliaisuutta ja mielikuvituksellista leikkiä. Majesteettisista leijonista leikkiviin delfiineihin Famosan eläinfiguurit herättävät ihailun ja arvostuksen tunteita luonnon kauneudesta. Famosa ymmärtää pienten lasten leikin tärkeyden ja sen Famosa-vauvapukujen valikoima heijastaa tätä sitoutumista. Huolellisesti suunniteltu ja huolellisesti valmistettu, Famosa-vauvapukujen kannustavat hoivaamiseen ja roolileikkeihin, edistäen emotionaalista kehitystä ja sosiaalisia taitoja pienissä lapsissa.
Famosa omaksuu lapsen luovan hengen sen käsityökitsivalikoimalla. Nämä koot tarjoavat nuorille aivolle mahdollisuuden tutkia taiteellisia kykyjään ja luoda kauniita, mielikuvituksellisia projekteja. Maalauksesta käsityöhön Famosa-käsityöt innostavat itseyexpressioon ja mielikuvitukselliseen ajatteluun, tehden jokaisesta luomuksesta ainutlaatuisen taideteoksen. Perheet ja ystävät yhteen tuoden Famosan pöytäpelit on suunniteltu jaettujen hauskojen ja naurun hetkien viettämiseen. Famosan sitoutuminen laatuun takaa, että nämä pöytäpelit kestävät ajan koetukset, tullen arvostetuiksi perheen peli-iltojen lisäksi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje