up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Hevosurheilu Lasten Kauppa

Hevosurheilu lasten kauppa

Löydä laaja valikoima tuotteita Hevosurheilu tuotteita henkilölle lasten kauppa. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa kidinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Hevosurheilu

n merkit Hevosurheilu

Mitä tarvitset ratsastukseen?

Ratsastaja tarvitsee tärkeitä työkaluja, jotka tekevät ratsastuksesta nautinnollisempaa. Jos haluat ostaa ratsastusvarusteita, harkitse tunnettuja tuotemerkkejä, kuten Komperdell , Back On Track ja BR

Ratsastajan varusteet

Tässä on luettelo tarvikkeista, joita tarvitset ratsastukseen.

Ratsastushousut

Jodhpurit ovat erityisesti ratsastukseen suunniteltuja housuja. Ne on valmistettu ohuesta ja joustavasta kankaasta, joka mahdollistaa liikkumisvapauden. Niissä ei ole sisäsaumaa, joka myös estää hankausta. Nämä housut istuvat tiukasti jalkoihin ja niissä on erityinen tarttumiskangas turvaominaisuuksilla.

Ratsastuspaidat

Kuten ratsastushousut, on myös ratsastukseen suunniteltuja paitoja . Ne on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista turvallisuuden ja mukavuuden takaamiseksi. Voit käyttää mitä tahansa paitaa, joka ei rajoita liikkumistasi. Valitsemasi paidan on myös oltava hengittävä. On ihanteellinen paita, jossa on UV suoja.

Saappaat korkeat saappaat tai lyhyet paddock saappaat

Hyvät ratsastussaappaat ovat pakollinen lisävaruste, jota tarvitset lapsellesi. Tavallisten ratsastuskenkien käyttäminen voi aiheuttaa vammoja ja vaaroja, koska niissä ei ole erityisiä turvallisuutta koskevia ominaisuuksia. Erityisesti suunnitelluissa ratsastussaappaissa on pieni kantapää, kevyesti kuvioitu pohja ja kiinteä kärkilaatikko, joka suojaa jalkojasi liukumiselta. Saappaat ovat paras valinta, koska ne ovat mukavat ja tarjoavat paremman otteen ja lisäsuojaa lasten jaloille.

Ratsastuskypärä

Ratsastuskypärä on yksi tärkeimmistä tarvitsemistasi varusteista. Ratsastus on vakava urheilulaji ja siihen liittyy suuri riski. Siksi tarvitset kypärän, joka on suunniteltu erityisesti ratsastukseen.

Ratsastusliivi

On tärkeää pysyä turvassa kaatumisen varalta käyttämällä turvaliiviä. Erityisesti ratsastukseen suunniteltu turvaliivi suojaa vartaloasi iskuilta. Jotkut liivit ovat ilmatäytteisiä lisäsuojan vuoksi. Vaikka liivi voi lisätä massaa, ne ovat välttämättömiä varusteita, joita sinun tulee käyttää.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje