up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Cybex

Auton istuimet

Auton istuimet

tarvikkeet - Turvaistuin

tarvikkeet - Turvaistuin

tarvikkeet - rattaat ja rattaat

tarvikkeet - rattaat ja rattaat

Urheilu

Urheilu

rattaat

rattaat

Syöttötuolit

Syöttötuolit

Osastot

Ruokinta

Urheilullinen Pyöräily

Vauva

KAIKKI( Cybex )

Cybex

Cybex työskentelee lasten turvallisuuden eteen (autonistuimet, rattaat ja vauvan kantoreput). Yritys perustettiin vuonna 2005 Martin Posin toimesta Hongkongissa nimellä CYBEX Industrial. Cybexillä on toimipisteitä Hongkongissa, Kulmbachissa, Bayreuthissa ja Prahan ja se markkinoi tuotteitaan maailmanlaajuisesti. Yritys kehittää järjestelmiä alle 12-vuotiaiden lasten kuljettamiseksi, lasten autonistuimia ja vauvanistuimia sekä rattaita. Cybexin innovatiivisuus ja vertaamaton turvallisuus ovat tehneet siitä tunnetun brändin. Se on korkein brändi lasten rattaissa ja matkavarusteissa.

Cybex on paras brändi lasten turvatuotteissa

Cybex tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia rattaita kauniilla muotoiluilla ja elementeillä. Cybex-rattaat tarjoavat All-in-one-toimintoja selkä- ja edestäkytkentään sekä booster-moodin. Cybex tarjoaa myös kevyitä rattaita, joissa on hengittävä verkko ja yksiosaista istuinta. Cybex-autonistuin vauvoille yhdistää tärkeät turvatekniikat istuinkoukkuun, jotta suojataan. Ilmoitukset tulevat huoltajan älypuhelimeen, jotta varmistetaan lasten turvallisuus erilaisissa vaarallisissa olosuhteissa. Lisäksi Cloud Q with Sensorsafe tarjoaa yhdistelmän erinomaista suojelua ja ainutlaatuista matkustussuunnitelmaa, jonka avulla voit saavuttaa huipputurvallisuuden sisällä ja ulkona. Myös Cybexin kevyt rattaat on varustettu hengittävällä verkolla ja yhden vetämisen istuimella. Cybexin rattaat on suunniteltu sopimaan premium-perheen elämäntyyliin. Cybexin rattaat ovat tärkeä perusta, jonka avulla voit kiinnittää neljä eri vaihtoehtoa ja nauttia vaivattomasta ylämäkeen ja alasmäkeen tukemisesta.
Cybexin autonistuimen lisävarusteet sisältävät autonistuimen juomatelineen, joka pitää juomat tiukasti paikallaan: se yhdistyy helposti kiinnitettyihin Cybex-autonistuimiin ja tarjoaa sopivan tukikohdan vauvan pullolle tai mukille. Cybexin vauvan autonistuimen sadesuoja tukee lasta ollessaan kuiva ja rentoutunut vaikeissa sääolosuhteissa. Joustava pohja tekee siitä helppokäyttöisen ja helpon kytkeä ja irrottaa matkustaessa. Aurinkosuojan voi kiinnittää autonistuimen aurinkosuojan päälle tarjotakseen täydellisen UPF50+ suojan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje