up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Barbie

Talot ja huonekalut

Talot ja huonekalut

Nuket ja tarvikkeet

Nuket ja tarvikkeet

ajoneuvoja

ajoneuvoja

extra

extra

signature

signature

color reveal

color reveal

Osastot

Lelut

Reput

Urheilulajit

Vesiurheilu

KAIKKI( Barbie )

Barbie

Barbie, kulttuurinen ikoni ja maailmanlaajuinen ilmiö, on valloittanut lapsien ja keräilijöiden sydämet heti esittelynsä jälkeen vuonna 1959. Barben matka alkoi, kun Mattelin toinen perustaja Ruth Handler luotiin sille näkymän tarjotakseen tytöille rohkaisua luovuuteen, mielikuvitukseen ja pyrkimyksiin. Vuosien mittaan Barbie on muuttunut voimaannuttavaksi symboliksi, moninaisuudeksi ja rajattomille mahdollisuuksille. Löydä Kidinnin kaunis Barbie-nukkejen ja muiden tarvikkeiden kokoelma.

Barbie inspiroi mielikuvitusta sukupolvien ajan

Barbie-nukke itse on muodin ja seikkailun ilmentymä. Ikonisen hahmonsa ja muuttuvien vaatekaappinsa ansiosta Barbie-nuket ovat antaneet lapsille mahdollisuuden tutkia erilaisia rooleja ja ammatteja avaruusaluksen kapteenista lääkäriin, inspiroien heitä unelmoimaan rajoista huolimatta. Nukeille sopivia Barbie-tarvikkeita on laaja valikoima, pienistä vaatekokoelmista, kenkiin ja koruihin, lemmikkeihin, laitteisiin ja jopa ammatteihin liittyviin työkaluihin. Nämä Barbie-nuket ja -tarvikkeet parantavat tarinankerrontaa ja mukauttamista, antaen lapsille mahdollisuuden luoda ainutlaatuisia tarinoita. Barbie-laukut laajentavat nuken muotitajun todelliseen elämään. Tyylikkäistä laukuista reppuihin heijastavat ne Barben eleganssin ja hauskuuden joka päiväiseen elämään, edistäen vahvaa identiteetin tunnetta ja henkilökohtaista ilmaisua.

Barbie Dreamhouse on tuotemerkin kulmakivi. Tämä huolellisesti suunniteltu leikkimökki tuo Barben maailman eloon, sisältäen erilaisia huoneita, mukautettavia huonekaluja ja interaktiivisia elementtejä. Se toimii kankaana mielikuvitukselliselle leikille, joka mahdollistaa lapsille oman tarinansa luomisen värikkäiden seinien sisällä. Barbie-ajoneuvot kuljettavat nukeja uskomattomiin seikkailuihin. Pienoismalleista konvertiibleihin ja kamppeisiin, nämä ajoneuvot tarjoavat lisäkerroksen leikkiä, kannustaen lapsia tutkimaan erilaisia skenaarioita, kun he saattavat nukkejaan uskaliaisiin ulkoilmaan. Barbie Color Reveal on innostava innovaatio, joka lisää elementin yllätykseen Barbie-kokemukseen. Tämän linjan kanssa jokainen nukke on piilotettu putkeen, joka on täynnä veden aktivoituja väriä. Kun lapset upottavat nuken veteen, sen ominaisuudet, asu ja tarvikkeet paljastuvat vähitellen, aiheuttaen iloa ja odotusta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje