up

`Onthoud mijn gegevens op deze computer` optie

Als u kiest voor de optie `Onthoud mijn gegevens op deze computer`, zult u automatisch ingeloggt blijven in de toekomst. Uw account wordt voor 45 aktief gehouden. Maak geen gebruik van deze optie, als u aan een openbaar computer of netwerk bent, dat van meerde gebruikers gebruikt wordt.

Start

Famosa

Famosa

Alles ( Famosa )

Over Famosa

Famosa, een naam die staat voor speelsheid en geliefde jeugdherinneringen, is sinds haar oprichting in 1957 een vaste waarde geweest in de wereld van speelgoedfabricage. Het merk is opgericht in Spanje en heeft zich sindsdien voortdurend ingezet om wereldwijd kinderen plezier en vermaak te bieden met innovatief en hoogwaardig speelgoed. Famosa´s reis is gemarkeerd door een toewijding aan creativiteit, veiligheid en het geloof dat elk kind het recht heeft op een jeugd gevuld met lach en verbeelding.
Famosa´s rijke geschiedenis en toewijding aan het creëren van memorabele jeugdervaringen hebben haar positie als geliefd merk in de wereld van speelgoed versterkt. Met een diverse en verbeeldingsvolle productlijn blijft Famosa de manier waarop kinderen spelen en leren vormgeven, en laat zo een onvergetelijke indruk achter bij gezinnen over de hele wereld.

Sinds 1957 de vreugde van het spelen vormgeven

Het diverse assortiment Famosa speelgoed is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en stimuleert creativiteit en leren door spel. Het bedrijf streeft naar kwaliteit en zorgt ervoor dat elk Famosa speelgoed niet alleen een voorwerp is, maar ook een bron van plezier en inspiratie. Zachte, knuffelbare en onweerstaanbaar schattige Famosa knuffels worden met precisie en liefde gemaakt. Deze knuffelvrienden worden vertrouwelingen voor kinderen, en bieden troost en warmte. Of het nu een fluwelen beer, een knuffelbaar konijn of een fantasierijk figuur is, Famosa knuffels zijn ontworpen om beminde metgezellen te zijn bij elk kinderavontuur.
Voor jonge ontdekkingsreizigers en dierenliefhebbers brengen Famosa dierenfiguren de wonderen van de natuur naar het spel. Realistisch gedetailleerd en ingewikkeld gemaakt, deze dierenfiguren inspireren nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht. Van majestueuze leeuwen tot speelse dolfijnen, Famosa dierenfiguren wekken een gevoel van verwondering op en een waardering voor de schoonheid van de natuurlijke wereld. Famosa begrijpt het belang van het bevorderen van het spel voor de kleintjes, en haar collectie Famosa babypoppen reflecteert deze toewijding. Met zorg ontworpen en aandacht voor detail, Famosa babypoppen stimuleren verzorging en rollenspel, waardoor emotionele ontwikkeling en sociale vaardigheden bij jonge kinderen worden bevorderd.
Famosa omarmt de creatieve geest van kinderen met haar reeks knutselkits. Deze kits bieden jonge geesten de kans om hun artistieke talenten te verkennen en mooie, verbeeldingsvolle projecten te creëren. Van schilderen tot knutselen, Famosa knutselen inspireren zelfexpressie en verbeeldingskracht, waardoor elke creatie een uniek meesterwerk wordt. Door families en vrienden samen te brengen, Famosa bordspellen zijn ontworpen voor gedeelde momenten van plezier en lachen. Famosa´s toewijding aan kwaliteit zorgt ervoor dat deze bordspellen de tand des tijds doorstaan, waardoor ze geliefde toevoegingen worden aan familie spelavonden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Afronden