up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Janod

Rakennuspelit

Rakennuspelit

Lautapelit

Lautapelit

Kirjeitä

Kirjeitä

Palapelit

Palapelit

Opettavat lelut

Opettavat lelut

Ulkopelit

Ulkopelit

Osastot

Huonekalut

Lelut

Paperitavara

Urheilullinen Pyöräily

Vauva

KAIKKI( Janod )

Janod

Janod, maailmanlaajuisesti tunnettu lastentarvikkeiden nimi, on viihdyttänyt nuoria miehiä luovilla ja mielikuvituksellisilla luomuksillaan perustamisestaan lähtien vuonna 1970. Ranskassa perustettu Janod syntyi halusta yhdistää leikkiin sekä viihde että oppiminen. Voimakkaan laatutietoisuuden ja turvallisuuden sekä lasten kehityksen tukemisen periaatteiden kautta Janod on tullut arvostetuksi brändiksi, jota perheet ympäri maailman rakastavat. Kidinn-verkkokaupassa on erinomainen valikoima Janod-leluja kaikenikäisille ja -sukupuolisille lapsille.
Yhteenvetona Janodin matkasta alkuperäisestä perustamisestaan vuonna 1970 arvostetuksi maailmanlaajuiseksi brändiksi on osoittanut sitoutumistaan luovan leikin, oppimisen ja ilon levittämiseen lasten elämään. Laajan valikoiman leluja, palapelijä, aktiviteettipöytiä, pöytäpelejä ja ulkopelejä tarjoavan Janodin perääntymätön laatu ja innovointi sekä sitoutuminen lasten holistiseen kasvuun leikin voimalla pitävät brändin edelleen valokeilassa.

Tutustu luovan leikin ja ilon perintöön Janodin kanssa

Janodin lelut ovat enemmän kuin pelkkiä leluja; ne ovat portteja luovuuden, oppimisen ja tutkimuksen maailmaan. Puisista palikoista, jotka tukevat tarkkojen motoristen taitojen kehitystä, interaktiivisiin oppimispelien, jotka sytyttävät kognitiivisen kehityksen, Janodin lelut palvelevat eri ikäryhmiä ja kiinnostuksenkohteita. Jokainen lelu on tarkkaan suunniteltu yhdistäen esteettisyyttä ja toimivuutta, edistäen lasten kasvua ja samaan aikaan tarjoten tuntikausia iloa. Janodin palapelit ovat tiukkoja taiteen teoksia, jotka haastavat ja vangitsevat nuoria miehiä. Kestävistä materiaaleista valmistetut palapelit vaihtelevat aloittelijoille sopivista yksinkertaisista malleista monimutkaisiin, useasta osasta koostuviin kokonaisuuksiin. Teemojen joukosta löytyy eläimiä, maisemia ja fantasiamailmoja, mikä herättää mielikuvitusta ja ratkaisutaitoja, tehden Janodin palapeleistä mukavan harrastuksen sekä lapsille että aikuisille.
Janodin aktiviteettipöytä on löytöjen ja leikkien keskus, joka on suunniteltu stimuloimaan lapsen aistit ja älykkyys. Yhdistellen aktiviteetteja kuten vaihteita, liukusäätimiä ja labyrinttejä, tämä pöytä edistää aistiharjoittelua, silmän ja käden koordinaatiota sekä loogista ajattelua. Aktiviteettipöytä edustaa Janodin sitoutumista oppimisen ja hauskan yhdistämiseen sulavasti. Janodin pöytäpelit kokoavat perheen ja ystävät yhteen tuntien hauskanpidon pariin. Nämä pelit vaihtelevat klassisista lautapeleistä modernin strategisen haasteisiin. Nämä pelit edistävät terveellistä kilpailua, sosiaalista vuorovaikutusta ja strategista ajattelua tarjoten hauskan ja miellyttävän tavan lähentää eri sukupolvia jaetun kokemuksen kautta. Janod ymmärtää ulkoleikin tärkeyden lapsen kehityksessä. Heidän ulkopelikokoelmansa kannustaa aktiiviseen tutkimukseen ja luovuuteen nauttiessaan raikkaasta ilmasta. Takapainottamispelien sekä perinteisten puupyörien väliltä löytyy Janodin ulkopelejä, jotka inspiroivat lapsia liikkumaan, leikkimään ja kehittymään sekä fyysisesti että henkisesti.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje