up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Lumiurheilu lapset

Lumiurheilu lapset

Löydä laaja valikoima tuotteita Lumiurheilu tuotteita henkilölle lapset. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa kidinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Lumiurheilu

n merkit Lumiurheilu

Mitä sinun tulee tietää lumiurheilun turvallisuudesta lapsillesi?

Laskettelukypärät

Hiihtokypärät on kehitetty ja valmistettu erityisesti lajia varten. Kypäriä käytetään suojaamaan päätä putoamisen tai törmäyksen sattuessa. Kypäriä on saatavana eri tyyleinä, ja niissä on tyypillisesti kova ulkokuori ja sisäinen pehmuste. Voit ostaa parhaat kypärät kaupoista, kuten Salomon , Rossignol , Alpina , CMP , Atomic ja POC .

Laskettelutakit

Hiihtotakit ovat olennainen osa lumiurheilua. Takit on suunniteltu käytettäväksi muiden vaatteiden päällä lumiurheilua harrastaessa. Takki on yleensä valmistettu nahasta, polyesteristä tai muista materiaaleista ja siinä on taskut. Lapset käyttävät usein takkeja tavallisina päällysvaatteina talvikaudella.

Hiihtohousut

Lumihousuissa on usein joustava vyötärö. Lumiurheiluhousut on valmistettu polyesteristä pitämään jalat lämpiminä kylmällä säällä. Nämä housut ovat myös hyvin tuuletettuja pitämään sinut kuivana lumiurheilun aikana. Niitä on useita eri värejä ja kokoja.

Ski ja lumilautakengät

Ski ja lumilautakengät ovat tärkeitä varusteita lumiurheiluun. Nämä saappaat on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista ja voivat palvella pitkään. Näiden saappaiden pohja on tehty helpottamaan kävelyä lumessa. Laskettelu ja lumilautakengät pitävät jalat myös lämpiminä ja kuivina lumisilla alueilla ja pitävät jalat puhtaina kosteudesta.

Sukset

Sukset on valmistettu kestävästä materiaalista, joka istuu jalkojen alle liukumaan lumen yli. Sukset ovat pidempiä kuin leveitä. Ne yhdistetään saappaisiin siteillä, joko vapaalla, lukitulla tai osittain istuvalla kantapäällä. Sukset on valmistettu kovista, mutta joustavista materiaaleista, jotka liukuvat lumella helposti.

Lumilaudat

Lumilaudat ovat välttämättömiä lumilautailuvarusteita ja niitä käytetään liukumaan lumen pinnalla. Tyypillisesti lumilauta on valmistettu vahvasta puumateriaalista, joka on upotettu lukuisiin lasikuitukalvoihin. Nyt lumilautoja on markkinoilla useita eri malleja ja värejä.

Lumilautasiteet ja suksisiteet

Lumilautasiteet ja suksisiteet ovat olennaisia osia lumiurheilussa, kuten hiihto tai lumilautailu. Siteet ovat välitön linkkisi lumilaudalle tai sukselle, ja ne siirtävät lihaksikkaat toimintasi laudaasi. Jos lumilautasi ja suksisiteet sopivat laudaasi hyvin, sinulla on nautittavampi ratsastusseikkailu.

Lumimailat

Lumikengät ovat jalkatukia lumella vaeltamiseen. Sen vakaa pohja kompensoi pojan tai tytön painoa ja antaa heidän kävellä lumella. Lumikengät mukautuvalla siteellä tekevät niistä ihanteelliset talvijalkineiksi. Lumikengät myös pitävät jalat lämpiminä ja estävät sinua liukastumasta lumessa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje