up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Vesiurheilu Lasten Kauppa

Vesiurheilu lasten kauppa

Löydä laaja valikoima tuotteita Vesiurheilu tuotteita henkilölle lasten kauppa. Löydä parhaat tarjoukset osoitteessa kidinn. Nopea toimitus ja varma maksu.

Esiteltävät tuotteet Vesiurheilu

n merkit Vesiurheilu

Mitä sinun tulee tietää lasten vesiurheilusta?

Evät, naamarit ja snorkkelit

Kun autat lapsiasi uimaan, räpylät, naamarit ja snorkkelit ovat tärkeitä vesiurheiluvälineitä, jotka lapsesi tulisi tuntea. Evät auttavat sukeltajia liikkumaan voimalla ja nopeudella. Uimanaamarit tarjoavat optimaalisen tuen avovedessä uinnin ja tutkimusmatkan aikana.

Suojalasit

Uimalasit eivät vain suojaa lapsesi silmiä kaikilta allasveden kemikaaleilta, vaan antavat heille myös selkeän ja tarkan näön. Jotta uintitoiminnasta saadaan kaikki irti, näön selkeys on välttämätöntä. Siksi sinun on käytettävä uimalaseja tehdäksesi kokemuksestasi nautinnollisen.

Kelluvat matot

Ilmapatjat ja uimakellukkeet ovat parhaita välineitä uimaan oppiville lapsille. Ilmatäytteisiä mattoja on eri muotoisia, tyyppejä ja kokoja, jotka lisäävät kelluvuutta. Niitä on saatavana kirkkaissa väreissä, jotka tekevät niistä houkuttelevampia.

Puhallettavat altaat

Ei ole parempaa tapaa saada lapsesi mukaan vesiaktiviteetteihin kuin puhallettavien altaiden kautta. Lastenallas on vaatimaton investointi ja tarjoaa lukemattomia etuja. Koska puhallettavat altaat on helppo asentaa ja on olemassa hyvin yksinkertaisia malleja. Voit ostaa parhaita altaita johtavilta brändeiltä, kuten Intex , Trespass , Bestway , Ecd Germany .

Lämmöltä suojaavat paidat

Lämpösuojapaidat ovat yleensä urheilupaita, joka on suunniteltu suojaamaan ihoa haitallisilta UV säteiltä, ihottumilta ja kemikaaleilta uima altaassa. Niitä käytetään yleensä surffaamiseen ja uimiseen, koska ne ovat kevyitä ja tiukkoja. Ne on enimmäkseen valmistettu polyesteristä, nailonista tai spandexista.

Uimahatut

Uimahatut tarjoavat monia etuja, kun käytät niitä uima altaassa. Ne pitävät hiukset poissa kasvoilta, suojaavat hiuksia auringonsäteiden ja kemikaalien aiheuttamilta vaurioilta ja pitävät veden poissa.

Uimapuvut

Laadukkaan uimapuvun valitseminen on välttämätöntä, jos haluat lapsesi viihtyvän uima altaassa. Valitsemasi uimapuvun tulee olla hyvin istuva, jotta hän voi liikkua helposti vedessä. Hyvälaatuiset poikien uimapuvut on valmistettu nailonista, lycrasta tai elastaanista.

Lisää lasten vesiurheilusta:

Vesiurheilulajeihin, kuten surffaukseen tai uimiseen, sinulla on oltava erilaisia varusteita ja tarvikkeita. Tee kokemuksesta hauskempi ja nautinnollisempi valitsemalla laadukkaat hanskat, uimaan oppivat varusteet, märkäpuvut, liivit, märkäsukat ja saappaat sekä vesikengät.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje