up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Hape

Vauvan leluja

Vauvan leluja

Pelien rakentaminen

Pelien rakentaminen

Opettavat lelut

Opettavat lelut

Palapelit

Palapelit

Kuljetukset

Kuljetukset

Ulkopelit

Ulkopelit

Osastot

Lelut

Paperitavara

Urheilulajit

Urheilullinen Pyöräily

Vauva

KAIKKI( Hape )

Hape

Hape on tunnettu brändi pedagogisia leluja ja pelejä lapsille. Hape perustettiin vuonna 1986 Saksassa Peter Handsteinin toimesta. Hape on kehittynyt yhdeksi johtavista lelujen valmistajista ja sillä on erittäin näkyvä maailmanlaajuinen läsnäolo. Hape työskentelee maailmanlaajuisesti ja avasi toimistonsa ja keskuksensa Eurooppaan, Pohjois-Amerikkaan ja Aasiaan. Ajan myötä brändi kehittyy nopeasti ja on nyt saatavana yli 60 maassa.
Hape on tunnettu uskollisuudestaan ​​keskittyä laatuun ja innovaatioon. Hape valmistaa leluja, jotka antavat lapsille mahdollisuuden innostua leikistä ja tukevat jokaista vanhempaa viestimään lapsensa kanssa ja olemaan kiinnostunut oppimisestaan. Yli 30 vuoden ajan Hape on tehnyt pedagogisia leluja, jotka auttavat edistämään viisasta leikkiä tarjoamalla vanhemmuuden ratkaisuja leluilla, jotka tuovat ihmeitä vanhemmuuden maailmaan. Tärkeintä on Hapen tavoite auttaa ja ohjata lapsia varhaisessa iässä, jotta he voivat elää parempaa ja terveellistä elämää.
Hape on sitoutunut luomaan leluja, jotka edistävät lapsen henkistä, fyysistä, emotionaalista ja sosiaalista kehitystä. Brändi suunnittelee tarkkaan leluja, jotka edistävät innovaatiota, ongelmanratkaisua, mielikuvitusta ja luovaa leikkiä. Hape käyttää puuta, bambua, vesivärejä ja luonnollisia materiaaleja lelujen valmistamiseen.

Hape-lelujen valikoima

Hape-vauvan lelut on luotu viihdyttämään, sitouttamaan ja edistämään vauvojen ja nuorten lasten henkistä kasvua. Hape muotoili nämä lelut lisäämään vauvan aistien heräämistä, motivoimaan tutkimusta ja edistämään pienten ja suurten motoristen taitojen kehittymistä. Hape-rakennuspelit koostuvat usein eri osien pinomisesta, sitomisesta ja järjestämisestä rakentamaan rakenteita, suunnitelmia ja mielikuvituksellisia asetelmia. Hape-puzzleja on eri muodoissa, kokoisissa ja materiaaleissa, joista lapset voivat valita eri taitotasoille ja ikäryhmille sopivia. Nämä palapelit sisältävät yleensä värikkäitä suunnitteluja ja teemoja, kuten eläimiä, autoja ja luontoa. Hape-ulkoilupelit on suunniteltu motivoimaan lapsia oppimaan ja leikkimään ulkoiluympäristössä, joka edistää heidän sosiaalista vuorovaikutustaan ​​ja mielikuvituksen taitojansa. He tekevät Hape-leluja kestävästi hankituista puusta, bambusta ja muista luonnonmateriaaleista. He käyttävät vesipohjaisia ​​maaleja ja myrkyttömiä pinnoitteita varmistaakseen lasten turvallisuuden leikin aikana. Hape-nukkekoti on tunnettu ainutlaatuisesta suunnittelustaan, yksityiskohtaisuudestaan ​​ja keskittymisestään mielikuvitusleikkiin. Hape valmistaa yleensä nukkekoteja laadukkaasta puusta ja ekologisista materiaaleista. Hape-junasetit sisältävät asusteita, kuten sillat, tunnelit, raidat, tornit ja pienoismallit, joilla voit parantaa pelaamisen arvoa todellisella junamaailmalla. Hape-keittiö lelut muistuttavat realistisia keittiötarvikkeita, kuten liesiä, uuneja, lavuaareja ja varastotiloja.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje